Hoofdmenu

Vragenlijst Project SOVAK Terheijden

04-12-2023 119 keer bekeken 0 reacties

Deze vragenlijst gaat over vrijwilligerswerk bij SOVAK. Alles is volledig anoniem en de informatie zal niet verder gedeeld worden. Wij vragen u niet om vrijwilligerswerk te doen, maar om een aantal vragen over dit onderwerp te beantwoorden. De vragenlijst duurt +- 5 minuten. Meer Info?

Beste inwoners,

Wij zijn een groep van vier leerlingen uit VWO 5 van het Newmancollege in Breda. Wij volgen hier het vak O&O, onderzoeken en ontwerpen, hierbij zijn we bezig met het oplossen van problemen van bedrijven en organisaties. We hebben voor ons huidige project de opdracht gekregen om te kijken hoe we de bewoners van SOVAK meer kunnen verbinden met de inwoners van Terheijden. SOVAK is een organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking. (www.sovak.nl)

Deze enquête duurt +- 5 minuten en is volledig anoniem. Wij zullen de antwoorden alleen gebruiken voor het project en verder niet delen. Vul het ook vooral in als u geen contact heeft/wilt met SOVAK, zodat wij hier ook meer beeld van krijgen. Het zou ons heel erg helpen als u deze enquête in zou vullen, zodat wij weer een stap verder zijn in ons project. 

Alvast bedankt!

Guus, Madelief, Lukas en Bas uit VWO 5

 

LINK ENQUÊTE: https://forms.gle/YUpUStsjeyNes7oi6 

 

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen