Hoofdmenu

Kerstdiner voor ouderen in de Cour

Anita Dudok 31-12-2023 80 keer bekeken 0 reacties

Samen staan we sterk, Samen verbinden, Samen doen!

Het was GEWÉLDIG het kerstdiner voor ouderen in de Cour op 20 december j.l.!! Samenwerken, Samen organiseren, Samen verbinden, Samen doen!

De vrijwilligers van 't Ontbijtje, Samen Eten en Tim van de Cour slaan de handen ineen om dit jaar een mooi kerstdiner te organiseren voor ouderen. Het idee was om eens een echte kok uit te nodigen en wie kunnen we dan beter vragen dan John Reniers van Prettig Gekookt. Met zoveel ervaring op het gebied van koken, John het was fantastisch, de mensen hebben genoten van jouw heerlijke gerechten van het kerstdiner en de gezelligheid!

Deze middag is mede mogelijk gemaakt met subsidie's van "Samen aan de Slag" vanuit Gemeente Drimmelen, dankjewel Lilian Lambrechts,  Woonvizier, bedankt Karin Marijnissen die dit initiatief een warm hart toedragen. Bedankt Tim Ovington die ons altijd facciliteerd in het bruisend hart van Traaie de Cour. ontmoeten en verbinden staan hier centraal met jong en oud. Iedereen is Welkom hier.

Bedankt Bobo's Bonbons voor de heerlijke bonbons die op ambachtelijke wijze worden gemaakt. Bedankt Gewoon Gezellig Flora & Vintage die gezorgd hebben voor mooie kerststukjes op de tafels. Bedankt Intratuin, Remco Cas, Cafe de Harmonie. Bedankt Carla die voor iedereen een prachtige kersthanger heeft gemaakt.        Als muzikale klapper kwamen er nog 12 leden van de Anthony Singers prachtige kerstliederen ten gehore brengen en iedereen zong mee.

En wat moeten we zonder onze vrijwilligers? Als we die niet hebben zijn er ook geen activiteiten. Enorm bedankt voor jullie inzet elke keer weer; Ria van Fessem en Cor van Fessem, Corrie Vermeulen, Jacqueline Huuzen, Carla van Vugt, Chantal Huijbrechts, Anita Dudok, Karin Smolders en Jori, het was TOP!!

Wij wensen iedereen een liefdevol en gezond 2024.

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen