Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 15-01-2024 382 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 19 januari om 19.00 uur zendt Omroep Drimmelen tv beelden uit van: • Drimmelen Actueel • Nieuwjaarsreceptie Gemeente Drimmelen • SamenLeven • Nacht van Wagenberg -deel 1 • Traaie Walst • Over smaak valt…… • Verlichte boerderijen-ZLTO • Tractors by Night

Drimmelen Actueel

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

Nieuwjaarsreceptie Gemeente Drimmelen

Op zaterdag 13 januari hield de gemeente Drimmelen een nieuwjaarsbijeenkomst en -markt.  Iedereen was welkom. Burgemeester Boy Scholtze hield een nieuwjaarstoespraak en natuurlijk werd er geproost op het nieuwe jaar. Alle verenigingen, stichtingen, sportclubs en alle andere vrijwilligersorganisaties in de gemeente waren uitgenodigd  zich op de Nieuwjaars markt te presenteren. Hier werd breed gehoor aan gegeven. In onze tv uitzending ziet u de nieuwjaarstoespraak van de burgemeester en een sfeerimpressie van de markt. Interviews met een aantal deelnemers aan de markt kunt u bekijken op de facebookpagina en het YouTube kanaal van Omroep Drimmelen.

Samenleven

Vanaf deze week kunt u maandelijks kijken  naar onze nieuwe rubriek: SamenLeven. Presentatrice Lilian Lambrechts  bezoekt initiatieven die van belang zijn voor de sociale samenhang in onze gemeente, oftewel alle inititiatieven die ons met elkaar verbinden. In deze 1e aflevering gaan we op bezoekt bij Goeie Kost. Een initiatief dat, met een grote groep vrijwilligers, ervoor zorgt dat biologische producten uit de eigen regio terecht komen  bij lokale afnemers. Kent u ook een initiatief in onze gemeente dat bijdraagt aan een goede samenleving en meer aandacht verdient? Laat het ons weten via een mail aan: publicatie@omroepdrimmelen.nl onder vermelding  van  SamenLeven.

De Mooiste Nacht van Wagenberg -deel 1

Maandenlang hadden de muzikanten en hun publiek er naar toegeleefd, maar op 9 december was het dan zover! De Mooiste Nacht van Wagenberg beloofde nog mooier dan mooi te worden. Het is dan ook HET muzikale evenement in Wagenberg,  waar klassiek en pop elkaar ontmoeten! Omroep Drimmelen mocht erbij zijn en maakte voor u een uitgebreid verslag in 2 delen. Deze week ziet u deel 1 en volgende week deel 2. Lekker even nagenieten!

Traaie Walst

Op 15, 16 en 17 december verzorgde de Harmonie Terheijden een geweldig feest in Terheijden met hun show ‘Traaie Walst’; een sfeervol concert in de stijl van Rieu. Op het podium van de prachtig versierde Antonius Abt stonden natuurlijk de leden van de Harmonie en daarnaast de Anthony Singers. Een bijzonder muzikaal tintje gaven de solisten Richard Spijkers en Eva van Horssen aan het totaal. Tot slot zongen alle aanwezigen het Traais Volkslied: kippenvel. Wij maakten een compilatie van een aantal muzikale nummers die te horen waren. Nog even nagenieten? Kijken dan!

Over smaak valt……

Het muziek programma, waarin inwoners van onze gemeente vertellen over hun favoriete muziek. De presentatie wordt gedaan door Johan Marijnissen. Tijdens de uitzending worden ook muziekfragmenten getoond. In deze uitzending zijn we te gast bij Michel Hofkens.

Verlichte boerderijen-ZLTO

De ZLTO organiseerde ook dit jaar de verlichte boerderijenroute. U kon op 27, 28 en 29 december een verlichte route door het buitengebied van Terheijden, Den Hout en zuidelijk van het Markkanaal rijden. De verlichte huizen, boerderijen en tractoren langs de route zorgden ook dit jaar weer een vette glimlach op je gezicht!

Tractors by Night

Op 5 januari trokken traditiegetrouw  weer verlichte tractoren door de kerkdorpen van onze gemeente Drimmelen. Ook dit jaar was het weer een feest ome mee te maken.  De stoet vertrok om 17.30 uur bij aannemersbedrijf Rasenberg in Terheijden en reed via de opgestelde route naar loonbedrijf Rasenberg in Wagenberg. Vanaf 21.00 uur kon u daar op het terrein de wagens bekijken en was er tevens een soort nieuwjaarsreceptie in de loods. Natuurlijk makten wij weer een verslag.

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 / KPN kanaal 1476 / Delta en Caiway kanaal 12 / Online: www.omroepdrimmelen.nl/online. Buiten de gemeente Drimmelen is OD-TV beschikbaar via Ziggo kanaal 42 in de regio: West-Brabant, Altena, Raamsdonksveer, Oosterhout, Breda. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal, of onze website en facebookpagina.

De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via het Ziggo radiokanaal 917 / KPN kanaal 1176 / in de ether op 106.9 FM / Online via de livestream op www.omroepdrimmelen.nl en via TuneIn – Omroep Drimmelen.

Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl  en op social media. 

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen