Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 22-01-2024 341 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 26 januari om 19.00 uur zendt Omroep Drimmelen tv beelden uit van: • Drimmelen Actueel • Drimmelen Politiek • Uitslagenavond May Kwist • Nacht van Wagenberg -deel 2 • Nieuwjaarsreceptie Gemeente Drimmelen • SamenLeven

Drimmelen Actueel

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

Drimmelen Politiek

In onze serie Drimmelen Politiek komen de politieke partijen in onze gemeente aan het woord. Maandelijks geven 2 partijen een toelichting op hun standpunten rondom onderwerpen die op dat moment een rol spelen in de gemeentelijke politiek. In deze uitzending hoort u Roxanne Pruijsers van Groen Drimmelen en Marieke van Schendel van het CAB. 

Uitslagenavond May Kwist

De derde editie van De May Kwist, georganiseerd door Stichting De May Kwist, heeft plaats gevonden op zaterdag 7 oktober 2023. Ook bij deze editie is er weer hard gestreden om “ De May Kwist ” – wisselbokaal en de rode “De May Kwist” lantaarn. Op zaterdag 13 januari 2024 werd in sporthal AMERHAL gevierd dat deze sporthal 45 jaar bestaat en dat moment werd uitgekozen voor de bekendmaking van de winnaars. De prijsuitreiking werd verzorgd door niemand minder dan Gianni Romme. Natuurlijk waren we erbij.

De Mooiste Nacht van Wagenberg -deel 2

Maandenlang hadden de muzikanten en hun publiek er naar toegeleefd, maar op 9 december was het dan zover! De Mooiste Nacht van Wagenberg beloofde nog mooier dan mooi te worden. Het is dan ook HET muzikale evenement in Wagenberg,  waar klassiek en pop elkaar ontmoeten! Omroep Drimmelen mocht erbij zijn en maakte voor u een uitgebreid verslag in 2 delen. Deze week ziet u deel 2. Lekker even nagenieten!

Nieuwjaarsreceptie Gemeente Drimmelen

Op zaterdag 13 januari hield de gemeente Drimmelen van 09.00 tot 12.00 uur een nieuwjaarsbijeenkomst en -markt.  Iedereen was welkom. Burgemeester Boy Scholtze hield een nieuwjaarstoespraak en natuurlijk werd er geproost op het nieuwe jaar. Alle verenigingen, stichtingen, sportclubs en alle andere vrijwilligersorganisaties in de gemeente waren uitgenodigd  zich op de Nieuwjaars markt te presenteren. Hier werd breed gehoor aan gegeven. In onze tv uitzending ziet u de nieuwjaarstoespraak van de burgemeester en een sfeerimpressie van de markt. Interviews met een aantal stands op de markt kunt u bekijken op de facebookpagina en het YouTube kanaal van Omroep Drimmelen.

Samenleven

Vanaf deze week kunt u maandelijks kijken  naar onze nieuwe rubriek: SamenLeven. Presentatrice Lilian Lambrechts  bezoekt initiatieven die van belang zijn voor de sociale samenhang in onze gemeente, oftewel alle inititiatieven die ons met elkaar verbinden. In deze 1e aflevering gaan we op bezoekt bij Goeie Kost. Een initiatief dat, met een grote groep vrijwilligers, ervoor zorgt dat biologische producten uit de eigen regio terecht komen  bij lokale afnemers. Kent u ook een initiatief in onze gemeente die bijdraagt aan een goede samenleving en meer aandacht verdient? Laat het ons weten via een mail aan publicatie@omroepdrimmelen.nlonder vermelding  van  SamenLeven.

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 / KPN kanaal 1476 / Delta en Caiway kanaal 12 / Online: www.omroepdrimmelen.nl/online. Buiten de gemeente Drimmelen is OD-TV beschikbaar via Ziggo kanaal 42 in de regio: West-Brabant, Altena, Raamsdonksveer, Oosterhout, Breda. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal, of onze website en facebookpagina.

De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via het Ziggo radiokanaal 917 / KPN kanaal 1176 / in de ether op 106.9 FM / Online via de livestream op www.omroepdrimmelen.nl en via TuneIn – Omroep Drimmelen.

Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl  en op social media. 

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen