Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 29-01-2024 320 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 2 februari om 19.00 uur zendt Omroep Drimmelen tv beelden uit van: • Drimmelen Actueel • Portret van Dieuwke Stellinga • Drimmelen Politiek • Uitslagenavond May Kwist

Drimmelen Actueel

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

 

Portret van Dieuwke Simonis-Stellinga

In onze serie portretten gaat Marylène Koelewijn dit keer in gesprek met Dieuwke Simonis-Stellinga. Natuurlijk kennen we haar en haar man Willem in onze gemeente vooral als het hart achter Onze kerk en het Oude Raadhuis in Hooge Zwaluwe. Dieuwke is een echte duizendpoot en Maryléne wilde wel eens weten wat nu eigenlijk haar drijfveren zijn. Natuurlijk vertelt Dieuwke dat en ook over haar gezin van herkomst, jeugd, en werk vertelt zij vol enthousiasme. De centrale thema’s voor haar zijn horeca, erfgoed en zorg. Kortom: een vrouw met het hart op de goede plaats.

 

Drimmelen Politiek

In onze serie Drimmelen Politiek komen de politieke partijen in onze gemeente aan het woord. Maandelijks geven 2 partijen een toelichting op hun standpunten rondom onderwerpen die op dat moment een rol spelen in de gemeentelijke politiek. In deze uitzending hoort u Roxanne Pruijsers van Groen Drimmelen en Marieke van Schendel van het CAB. 

 

Uitslagenavond May Kwist

De derde editie van De May Kwist, georganiseerd door Stichting De May Kwist, heeft plaats gevonden op zaterdag 7 oktober 2023. Ook bij deze editie is er weer hard gestreden om “ De May Kwist ” – wisselbokaal en de rode “De May Kwist” lantaarn. Op zaterdag 13 januari 2024 werd in sporthal AMERHAL gevierd dat deze sporthal 45 jaar bestaat en dat moment werd uitgekozen voor de bekendmaking van de winnaars. De prijsuitreiking werd verzorgd door niemand minder dan Gianni Romme. Natuurlijk waren we erbij.

 

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 / KPN kanaal 1476 / Delta en Caiway kanaal 12 / Online: www.omroepdrimmelen.nl/online. Buiten de gemeente Drimmelen is OD-TV beschikbaar via Ziggo kanaal 42 in de regio: West-Brabant, Altena, Raamsdonksveer, Oosterhout, Breda. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal, of onze website en facebookpagina.

De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via het Ziggo radiokanaal 917 / KPN kanaal 1176 / in de ether op 106.9 FM / Online via de livestream op www.omroepdrimmelen.nl en via TuneIn – Omroep Drimmelen.

Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl  en op social media. 

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen