Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 05-02-2024 354 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 9 februari kunt u ook dit jaar weer genieten van carnaval bij Omroep Drimmelen.

Vanaf vrijdagmiddag tot dinsdagavond brengen wij van 11:00 tot 23:00 een wisselend carnavals programma met opnames van de vorige of zelfde dag. Van 23:00 tot 11:00 volgt een herhaling van de dag uitzending. Daarnaast worden een aantal programma’s uitgezonden die vooraf zijn opgenomen, zoals Sauwels, 11e van de 11e bal vanuit Made , Wagenberg en Terheijden, Jeugdprinsengeburenbal, Boomstam zagen Hooge Zwaluwe, en nog veel meer. De optochten zullen we natuurlijk tijdens carnaval opnemen en zo snel mogelijk op tv en social media publiceren. Dit jaar zelfs een bijzondere primeur:  op zondag 11 februari zal de optocht van Made live uitgezonden worden via de tv en online via omroepdrimmelen.nl/online. En wat dacht u van Oude doos items uit 2006 en zelfs een optocht uit 1976 van Wagenberg.

De presentatie van ons carnavalsprogramma is in handen van het duo Angelique en Marlou.

Naast de vele cameramensen die op pad zijn, hebben we 3 fotografen rondlopen. Zij maken een sfeer impressie in Made , Wagenberg en Hooge Zwaluwe. Denk daarbij aan  Kindercarnaval op een basisschool, Het  Lof der zotheid,  Toeternietoebal, en Kinkelutenbal Made en Will Games Wagenberg.  Op de hoogte blijven? Volg dan de berichten op de Facebookpagina en het YouTube kanaal van Omroep Drimmelen. 

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 / KPN kanaal 1476 / Delta en Caiway kanaal 12 / Online: www.omroepdrimmelen.nl/online. Buiten de gemeente Drimmelen is OD-TV beschikbaar via Ziggo kanaal 42 in de regio: West-Brabant, Altena, Raamsdonksveer, Oosterhout, Breda. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal, of onze website en facebookpagina.

De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via het Ziggo radiokanaal 917 / KPN kanaal 1176 / in de ether op 106.9 FM / Online via de livestream op www.omroepdrimmelen.nl en via TuneIn – Omroep Drimmelen.

Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl  en op social media. 

 

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen