Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 26-02-2024 409 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 1 maart om 19.00 uur zendt Omroep Drimmelen tv beelden uit van: • Drimmelen Actueel • Drimmelen Politiek • Portret Janet Crezée • Muziek in de regio-Olga Vocal Ensemble-Lochmond • Musical Aladdin-deel 2

Drimmelen Actueel

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

Drimmelen Politiek

In onze serie Drimmelen Politiek komen de politieke partijen in onze gemeente aan het woord. Maandelijks geven 2 partijen een toelichting op hun standpunten rondom onderwerpen die op dat moment een rol spelen in de gemeentelijke politiek. In deze uitzending hoort u Wilma van Beurden van de Lijst Harry Bakker en Peter van Gurp van de Partij van de Arbeid. 

Portret Janet Crezée

In onze serie portretten gaat Marylène Koelewijn dit keer in gesprek met Janet Crezée.  Zij vertelt in deze uitzending honderd uit over haar leven. Wilt u ook wat meer over haar te weten komen? Kijk dan met ons mee.

Muziek in de regio-Olga Vocal Ensemble-Lochmond

In onze serie ‘Muziek in de regio’ ziet en hoort u nog een keer het Olga Vocal Ensemble. Zij verzorgden een geweldig concert in het Witte Kerkje in Terheijden. Dit keer hoort u het nummer Lochmond.

 Musical Aladdin-deel 2

In een Arabische nacht ontmoeten we een straatschoffie. Samen met zijn drie beste vrienden maken ze de straten van Agrabah onveilig. Maar al snel verandert er een hele hoop, als hij de vermomde prinses ontmoet én door de kwaadaardige Jafar verkozen wordt tot ‘de ruwe diamant’. Vlieg mee op het tapijt, laat je betoveren door de geestige geest en waan je in de Arabische nachten van Agrabah. Het MiniMaxiTheater bracht deze musical op de planken voor een enthousiast publiek. Deze week ziet u deel 2.

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 / KPN kanaal 1476 / Delta en Caiway kanaal 12 / Online: www.omroepdrimmelen.nl/online. Buiten de gemeente Drimmelen is OD-TV beschikbaar via Ziggo kanaal 42 in de regio: West-Brabant, Altena, Raamsdonksveer, Oosterhout, Breda. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal, of onze website en facebookpagina.

De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via het Ziggo radiokanaal 917 / KPN kanaal 1176 / in de ether op 106.9 FM / Online via de livestream op www.omroepdrimmelen.nl en via TuneIn – Omroep Drimmelen.

Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl  en op social media. 

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen