Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 04-03-2024 361 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 8 maart om 19.00 uur zendt Omroep Drimmelen tv beelden uit van: • Drimmelen Actueel • Gezond en Wel-Tekenbeet • Muziek in de regio-Waldin Roes &Dries Oomen • Drimmelen Politiek • Portret Janet Crezée

Drimmelen Actueel

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

Gezond en Wel-Tekenbeet

Nu het kwik de komende dagen stijgt waarschuwt de Tekenradar dat de teken nog actiever zullen zijn en de kans op een beet toeneemt. Door de relatief hoge temperaturen van de afgelopen februarimaand, is de teek al uit winterrust gekomen. Elk jaar lopen mensen in Nederland zo’n 1,5 miljoen tekenbeten op, blijkt uit cijfers van het RIVM. Ongeveer 27.000 mensen krijgen de ziekte van Lyme, van wie er 1000 tot 1500 langdurige klachten houden. Reden genoeg voor ons om de aflevering van Gezond en Wel, waarin Susan Kruithof u alles vertelt over de tekenbeet, nog eens te herhalen.

Muziek in de regio-Waldin Roes &Dries Oomen

In onze serie ‘Muziek in de regio’ ziet en hoort u deze keer Waldin Roes en Dries Oomen, oftewel de Diva en de Troubadour. Zij verzorgden op 28 januari een concert in het Witte Kerkje in Terheijden. U hoort en ziet in deze aflevering de Wim Sonnenveld Medley.

Drimmelen Politiek

In onze serie Drimmelen Politiek komen de politieke partijen in onze gemeente aan het woord. Maandelijks geven 2 partijen een toelichting op hun standpunten rondom onderwerpen die op dat moment een rol spelen in de gemeentelijke politiek. In deze uitzending hoort u Wilma van Beurden van de Lijst Harry Bakker en Peter van Gurp van de Partij van de Arbeid. 

Portret Janet Crezée

In onze serie portretten gaat Marylène Koelewijn dit keer in gesprek met Janet Crezée.  Zij vertelt in deze uitzending honderd uit over haar leven. Wilt u ook wat meer over haar te weten komen? Kijk dan met ons mee.

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 / KPN kanaal 1476 / Delta en Caiway kanaal 12 / Online: www.omroepdrimmelen.nl/online. Buiten de gemeente Drimmelen is OD-TV beschikbaar via Ziggo kanaal 42 in de regio: West-Brabant, Altena, Raamsdonksveer, Oosterhout, Breda. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal, of onze website en facebookpagina.

De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via het Ziggo radiokanaal 917 / KPN kanaal 1176 / in de ether op 106.9 FM / Online via de livestream op www.omroepdrimmelen.nl en via TuneIn – Omroep Drimmelen.

Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl  en op social media.

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen