Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 11-03-2024 438 keer bekeken 0 reacties

PERSBERICHT: DRIMMELEN DOET bij Omroep Drimmelen Van 11 t/m 16 maart – in de week van NLdoet! – organiseren lokale vrijwilligersorganisaties Drimmelen Doet!

Drimmelen Doet! is een initiatief van Seniorenpartner De Wijngaerd, SOVAK, Antionus Abt, de Ganshoek en SWO, ondersteund door het VrijwilligersInformatiePunt.


Heb je interesse om vrijwilliger te worden? Dan is dit dé kans om een kijkje in de keuken te nemen bij een vrijwilligersorganisatie en te ervaren hoe mooi vrijwilligerswerk is. U bent bij de activiteiten van harte welkom; aanmelden is niet nodig. Meer informatie vindt u op Programma Drimmelen Doet! - SWO (swodrimmelen.nl)

Omroep Drimmelen neemt in ieder geval een kijkje in de keuken tijdens:

  • Het optreden van het Made’s Meezingkoor op woensdag 13 maart van 14.00 – 16.00 uur in de Victoriazaal | Cyclaamstraat 2a, Made
  • De muziekmiddag met troubadour Dim Jansen op woensdag 13 maart van 14.30 – 16.00 uur in de Antonius Abt, Dorpsplein 1, Terheijden
  • Het koken met een woongroep op donderdag 14 maart vanaf 9.30 uur in de Ganshoek,
    Ganshoeksingel 60, Lage Zwaluwe
  • Al eerder namen we een kijkje bij de wandeling van de wandeltantes, die vanuit SOVAK Terheijden regelmatig een wandeling maken met bewoners. Natuurlijk interviewden we de wandeltantes ook.

U ziet beelden van deze ontmoetingen in onze uitzending van 15 maart, vanaf 19.00 uur en/of op de social media van Omroep Drimmelen.

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 / KPN kanaal 1476 / Delta en Caiway kanaal 12 / Online: www.omroepdrimmelen.nl/online. Buiten de gemeente Drimmelen is OD-TV beschikbaar via Ziggo kanaal 42 in de regio: West-Brabant, Altena, Raamsdonksveer, Oosterhout, Breda. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal, of onze website en facebookpagina.

De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via het Ziggo radiokanaal 917 / KPN kanaal 1176 / in de ether op 106.9 FM / Online via de livestream op www.omroepdrimmelen.nl en via TuneIn – Omroep Drimmelen.

Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl  en op social media. 

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen