Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 18-03-2024 410 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 22 maart om 19.00 uur zendt Omroep Drimmelen tv beelden uit van: • Drimmelen Actueel • Reisverslag Lapland • Over smaak valt…….. • SamenLeven – Sociale Zone • Drimmelen Doet!

Drimmelen Actueel

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

Reisverslag Lapland

Onze vrijwilliger Joop Van de Sande maakte met zijn gezin een vakantiereis naar Lapland. Een prachtig land, dus moesten er natuurlijk beelden van gemaakt worden. En ze laten ons meegenieten door hun beeldverslag ter beschikking te stellen voor uitzending.

Over smaak valt

Het muziek programma, waarin inwoners van onze gemeente vertellen over hun favoriete muziek. De presentatie wordt gedaan door Johan Marijnissen. Tijdens de uitzending worden ook muziekfragmenten getoond. In deze uitzending zijn we te gast bij Walter van Vuuren.      

SamenLeven – Sociale Zone

Ook in maart is er weer een nieuw aflevering van onze maandelijkse rubriek: SamenLeven. Presentatrice Lilian Lambrechts bezoekt initiatieven die van belang zijn voor de sociale samenhang in onze gemeente, oftewel alle initiatieven die ons met elkaar verbinden. In deze aflevering ontmoet Lilian in de pas geopende Bernarduskerk Maaike van Grimhuijzen en Marjon Kwaaitaal. Zij vertellen u meer over het initiatief Sociale Zone, dat ernaar streeft   jongeren en jongvolwassenen uit de gemeente Drimmelen met elkaar te verbinden

Kent u ook een initiatief in onze gemeente dat bijdraagt aan samenhang en betrokkenheid en dat meer aandacht verdient? Laat het ons weten via een mail aan publicatie@omroepdrimmelen.nl onder vermelding van SamenLeven.

Drimmelen Doet!

Van 11 t/m 16 maart – in de week van NLdoet! – organiseerden lokale vrijwilligersorganisaties Drimmelen Doet! Dit  was een initiatief van Seniorenpartner De Wijngaerd, SOVAK, Antionus Abt, de Ganshoek en SWO, ondersteund door het VrijwilligersInformatiePunt. Omroep Drimmelen nam een kijkje bij het werk van hun vrijwilligers tijdens:

  • De wandeling van de wandeltantes bij SOVAK Terheijden
  • De muziekmiddag met troubadour Dim Jansen in woonzorgcentrum  Antonius Abt
  • Het optreden van het Made’s Meezingkoor in De Wijngaerd
  • Het koken voor een woongroep in de Ganshoek.

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 / KPN kanaal 1476 / Delta en Caiway kanaal 12 / Online: www.omroepdrimmelen.nl/online. Buiten de gemeente Drimmelen is OD-TV beschikbaar via Ziggo kanaal 42 in de regio: West-Brabant, Altena, Raamsdonksveer, Oosterhout, Breda. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal, of onze website en facebookpagina.

De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via het Ziggo radiokanaal 917 / KPN kanaal 1176 / in de ether op 106.9 FM / Online via de livestream op www.omroepdrimmelen.nl en via TuneIn – Omroep Drimmelen.

Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl  en op social media.

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen