Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 25-03-2024 154 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 29 maart om 19.00 uur zendt Omroep Drimmelen tv beelden uit van: • Drimmelen Actueel • Opening Bernardus Kerk – deel 1 • Uit de oude doos • Reisverslag Lapland • Over smaak valt……..

Drimmelen Actueel

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

Opening Bernardus Kerk – deel 1

Op 9 maart was er in Made de lang verwachte publieksopening van De Bernardus.  De voormalige Bernarduskerk is herbestemd tot het sociaal cultureel centrum 'De Bernardus'. Dit monument uit 1870 huisvest nu de bibliotheek Theek 5, een theaterzaal, kinderopvang Kibeo, een consultatiebureau en diverse verenigingen. De publieksopening trok heel wat bezoekers, die allemaal met eigen ogen wilden zien hoe mooi de voormalige Bernarduskerk geworden was. Dat wilden wij natuurlijk ook, dus was Omroep Drimmelen erbij. Deze week ziet u deel 1 van ons beeldverslag; deel 2 volgt snel.

Uit de oude doos

Afgelopen week namen we weer eens een kijkje in onze oude doos. Daar kwamen we een filmpje tegen van een aflevering van Tineke de Nooij bij Veronica tv uit 1987, die Rinus Rasenberg te gast had. Hij kwam daar n.a.v. een brief, die hij had geschreven over een voorval uit zijn praktijk als dierenarts. Om de clou te begrijpen moet u wel het hele filmpje afkijken. Wij hadden het eerder gezien, maar moesten toch weer hartelijk lachen. U ook?

Reisverslag Lapland

Onze vrijwilliger Joop Van de Sande maakte met zijn gezin een vakantiereis naar Lapland. Een prachtig land, dus moesten er natuurlijk beelden van gemaakt worden. En ze laten ons meegenieten door hun beeldverslag ter beschikking te stellen voor uitzending.

Over smaak valt

Het muziek programma, waarin inwoners van onze gemeente vertellen over hun favoriete muziek. De presentatie wordt gedaan door Johan Marijnissen. Tijdens de uitzending worden ook muziekfragmenten getoond. In deze uitzending zijn we te gast bij Walter van Vuuren.      

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 / KPN kanaal 1476 / Delta en Caiway kanaal 12 / Online: www.omroepdrimmelen.nl/online. Buiten de gemeente Drimmelen is OD-TV beschikbaar via Ziggo kanaal 42 in de regio: West-Brabant, Altena, Raamsdonksveer, Oosterhout, Breda. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal, of onze website en facebookpagina.

De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via het Ziggo radiokanaal 917 / KPN kanaal 1176 / in de ether op 106.9 FM / Online via de livestream op www.omroepdrimmelen.nl en via TuneIn – Omroep Drimmelen.

Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl  en op social media. 

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen