Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 01-04-2024 91 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 5 april om 19.00 uur zendt Omroep Drimmelen tv beelden uit van: • Drimmelen Actueel • Portret Theo Maas • Muziek in de regio – Voorjaarsconcert • Opening Bernardus Kerk – deel 1 • Uit de oude doos

Drimmelen Actueel

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

Portret Theo Maas

In onze serie portretten gaat Marylène Koelewijn dit keer in gesprek met Theo Maas. Iedereen in made en omgving kent hem wel, onder meer vanwege zijn werkzaamheden voor een bekende supermarkt in Made. In deze aflevering geeft Twan van Meel, die jarenlang met hem samenwerkte, een omschrijving van Theo en natuurlijk kom Theo vooral zelf aan het woord.

Muziek in de regio

In onze rubriek ‘Muziek in de regio’ kunt u dit keer kijken en luisteren naar het voorjaarsconcert van Popkoor Switch uit Terheijden en Popkoor D’Accord uit Breda, gehouden in ‘De Gouden Leeuw’ Terheijden.

Opening Bernardus Kerk – deel 1

Op 9 maart was er in Made de lang verwachte publieksopening van De Bernardus.  De voormalige Bernarduskerk is herbestemd tot het sociaal cultureel centrum 'De Bernardus'. Dit monument uit 1870 huisvest nu de bibliotheek Theek 5, een theaterzaal, kinderopvang Kibeo, een consultatiebureau en diverse verenigingen. De publieksopening

trok heel wat bezoekers, die allemaal met eigen ogen wilden zien hoe mooi de voormalige Bernarduskerk geworden was. Dat wilden wij natuurlijk ook, dus was Omroep Drimmelen erbij. Deze week ziet u deel 1 van ons beeldverslag; deel 2 volgt snel.

Uit de oude doos

Afgelopen week namen we weer eens een kijkje in onze oude doos. Daar kwamen we een filmpje tegen van een aflevering van Tineke de Nooij bij Veronica tv uit 1987, die Rinus Rasenberg te gast had. Hij kwam daar n.a.v. een brief, die hij had geschreven over een voorval uit zijn praktijk als dierenarts. Om de clou te begrijpen moet u wel het hele filmpje afkijken. Wij hadden het eerder gezien, maar moesten toch weer hartelijk lachen. U ook?

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 / KPN kanaal 1476 / Delta en Caiway kanaal 12 / Online: www.omroepdrimmelen.nl/online. Buiten de gemeente Drimmelen is OD-TV beschikbaar via Ziggo kanaal 42 in de regio: West-Brabant, Altena, Raamsdonksveer, Oosterhout, Breda. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal, of onze website en facebookpagina.

De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via het Ziggo radiokanaal 917 / KPN kanaal 1176 / in de ether op 106.9 FM / Online via de livestream op www.omroepdrimmelen.nl en via TuneIn – Omroep Drimmelen.

Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl  en op social media. 

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen