Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 08-04-2024 268 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 12 april om 19.00 uur zendt Omroep Drimmelen tv beelden uit van: • Drimmelen Actueel • Opening Bernardus Kerk – deel 2 • Serena van der Made • Portret Theo Maas • Muziek in de regio – Voorjaarsconcert

Drimmelen Actueel

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

Opening Bernardus Kerk – deel 2

Op 9 maart was er in Made de lang verwachte publieksopening van De Bernardus.  De voormalige Bernarduskerk is herbestemd tot het sociaal cultureel centrum 'De Bernardus'. Dit monument uit 1870 huisvest nu de bibliotheek Theek 5, een theaterzaal, kinderopvang Kibeo, een consultatiebureau en diverse verenigingen. De publieksopening trok heel wat bezoekers, die allemaal met eigen ogen wilden zien hoe mooi de voormalige Bernarduskerk geworden was. Dat wilden wij natuurlijk ook, dus was Omroep Drimmelen erbij. Vanaf deze week ziet u deel 2 van ons beeldverslag.

Serena van der Made – Top Volleybal

Onze gemeente kent heel wat talenten en Serena van der Made is daar een zeer sportief voorbeeld van.  Zij werd afgelopen jaar 2de bij het Nederlands Kampioenschap Beachvolleybal en was toen onder meer te zien bij studiosport. Marylène Koelewijn bezocht haar voor een interview. Zij vertelt daarin natuurlijk over haar sport. In navolging van har moeder begon ze in Made met Zaalvolleybal, maar ging daarna ook Beachvolleybal spelen. Na bij meerdere clubs gespeeld te hebben kwam ze terecht bij VolleyTilburg, waar ze op een hoog niveau haar sport kan beoefenen. Ze heeft zeker nog een mooie sport carrière voor de boeg en wij wensen haar daarbij veel succes.

Portret Theo Maas

In onze serie portretten gaat Marylène Koelewijn dit keer in gesprek met Theo Maas. Iedereen in Made en omgeving kent hem wel, onder meer vanwege zijn werkzaamheden voor een bekende supermarkt in Made. In deze aflevering geeft Twan van Meel, die jarenlang met hem samenwerkte, een omschrijving van Theo en natuurlijk komt Theo vooral zelf aan het woord.

Muziek in de regio

In onze rubriek ‘Muziek in de regio’ kunt u dit keer kijken en luisteren naar het voorjaarsconcert van Popkoor Switch uit Terheijden en Popkoor D’Accord uit Breda, gehouden in ‘De Gouden Leeuw’ Terheijden.

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 / KPN kanaal 1476 / Delta en Caiway kanaal 12 / Online: www.omroepdrimmelen.nl/online. Buiten de gemeente Drimmelen is OD-TV beschikbaar via Ziggo kanaal 42 in de regio: West-Brabant, Altena, Raamsdonksveer, Oosterhout, Breda. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal, of onze website en facebookpagina.

De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via het Ziggo radiokanaal 917 / KPN kanaal 1176 / in de ether op 106.9 FM / Online via de livestream op www.omroepdrimmelen.nl en via TuneIn – Omroep Drimmelen.

Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl  en op social media. 

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen