Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 22-04-2024 163 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 26 april om 19.00 uur zendt Omroep Drimmelen tv beelden uit van: • Drimmelen Actueel • Paasbrunch • Over smaak valt….. • Drimmelen Politiek • Weideloop Wagenberg • SamenLeven - Moedige Moeders • Gezond en Wel – Fysiotherapie bij bekkenproblemen

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Vanaf 26 april om 19.00 uur zendt Omroep Drimmelen tv beelden uit van:

Drimmelen Actueel

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

Paasbrunch

In plaats van het ontbijtje, dat wekelijks wordt klaar gemaakt door vrijwilligers, hadden ze dit jaar een paasbrunch georganiseerd. Anita Dudok en Ria van Vessem vertellen in deze uitzending meer over dit initiatief. Een mooie gelegenheid voor de ouderen uit Terheijden om gezellig samen te eten. De vrijwilligers hadden natuurlijk veel lekkers klaargemaakt en dat lieten de gasten zich goed smaken. Wij maakten een impressie.

Over smaak valt…..

Het muziek programma, waarin inwoners van onze gemeente vertellen over hun favoriete muziek. De presentatie wordt gedaan door Johan Marijnissen. Tijdens de uitzending worden ook muziekfragmenten getoond. In deze uitzending zijn we te gast bij Ben Thijssen.

Drimmelen Politiek

In onze serie Drimmelen Politiek komen de politieke partijen in onze gemeente aan het woord. Maandelijks geven 2 partijen een toelichting op hun standpunten rondom onderwerpen die op dat moment een rol spelen in de gemeentelijke politiek. In deze uitzending hoort u Danique Hoeve van de VVD  en Kees van Meel van Samen Drimmelen.

Weideloop Wagenberg

Het is altijd weer een feest: de Oude Weideloop in Wagenberg. Diverse afstanden om te lopen en met veel gezelligheid en vertier voor het hele gezin! Op 7 april was het al weer de 3e editie. En wat was het een fantastische dag! 458 Deelnemers, heel veel enthousiast publiek, prachtig weer en volle bak gezelligheid! Natuurlijk waren we erbij en maakten voor u een videoverslag.

SamenLeven -  Moedige Moeders

Ook in april weer een nieuw aflevering van onze maandelijkse rubriek: SamenLeven. Presentatrice Lilian Lambrechts bezoekt initiatieven die van belang zijn voor de sociale samenhang in onze gemeente, oftewel alle initiatieven die ons met elkaar verbinden. In deze aflevering gaan we op bezoek bij Bep Kuijsters en  Hans van Rooij. Met hen gingen we in gesprek over Moedige Moeders.  Zij, de Moedige Moeders maar ook Vaders en partners uit Nederland, zijn allen ervaringsdeskundigen. In hun gezinnen is een kind en of familielid (ex)verslaafd of gebruikt(e) heel veel alcohol en/of drugs. Zij maken dit bespreekbaar en ondersteunen elkaar.

Kent u ook een initiatief in onze gemeente dat bijdraagt aan samenhang en betrokkenheid en dat meer aandacht verdient? Laat het ons weten via een mail aan publicatie@omroepdrimmelen.nl onder vermelding van SamenLeven.

Gezond en Wel – Fysiotherapie bij bekkenproblemen

Zowel mannen als vrouwen hebben een bekken en dat kan bij ons allemaal ook problemen geven. Problemen waar de meesten niet graag over praten, want die problemen kunnen te maken hebben met onze wc-gang of allerlei andere zaken die vanuit dat gebied ontstaan. Jammer, want het kan uiteindelijk tot heftige klachten leiden.  Reden voor Omroep Drimmelen om nog eens een uitzending uit 2020 te herhalen, waarin Mielle Stoop ons meer vertelt over bekkenproblemen en hoe fysiotherapie ons daarbij kan helpen.

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 / KPN kanaal 1476 / Delta en Caiway kanaal 12 / Online: www.omroepdrimmelen.nl/online. Buiten de gemeente Drimmelen is OD-TV beschikbaar via Ziggo kanaal 42 in de regio: West-Brabant, Altena, Raamsdonksveer, Oosterhout, Breda. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal, of onze website en facebookpagina.

De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via het Ziggo radiokanaal 917 / KPN kanaal 1176 / in de ether op 106.9 FM / Online via de livestream op www.omroepdrimmelen.nl en via TuneIn – Omroep Drimmelen.

Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl  en op social media. 

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen