Hoofdmenu

Jubileumconcert voor 50 jaar SOVAK Gruytveldband

Profielfotoafdeling Communicatie 24-04-2024 111 keer bekeken 0 reacties

TERHEIJDEN – Op vrijdagavond 3 mei viert de Gruytveldband haar 50-jarig bestaan. De muzikale aftrap vond in mei 1974 in aanwezigheid van Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet plaats. 50 jaar muziek met hart en ziel maken, dat mag natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan.

De band bestaat uit 35 enthousiaste leden met een verstandelijke beperking. Elke woensdagavond repeteert de band onder energieke leiding van Jolanda van Endschot. Jolanda: “Het is elke week weer een feest om voor deze band te staan. Samen met de vrijwillige begeleiding werken wij aan een gevarieerd muzikaal repertoire. Zo'n 8 keer per jaar zorgen we voor een spetterend optreden. Voor dit jubileumconcert zijn we al een jaar lang aan het repeteren.”  

Van “the Rivers of Babylon” tot “Hallo allemaal”, een diversiteit aan muziek zal tijdens deze avond te horen zijn. Met gastoptredens van de Harmonie Terheijden en zanger Mario wordt het een onvergetelijke avond. Het jubileumconcert van de Gruytveldband op 3 mei begint om 19.00 uur en duurt tot 21.30 uur. Het vindt plaats in De Cour in Terheijden.

Het concert bijwonen? Stuur dan een e-mail naar gruijtveldband@sovak.nl

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen