Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 29-04-2024 153 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 3 mei om 19.00 uur zendt Omroep Drimmelen tv beelden uit van: • 4 mei Live: De Herdenking in Terheijden • Drimmelen Actueel • Van Baileybridge tot Liniecrosser • Lintjes regen 2024 • Koningsdag • Paasbrunch • Over smaak valt….. • Drimmelen Politiek

4 mei Live: De Herdenking in Terheijden

Ieder jaar staan we tijdens de Nationale Herdenking op 4 mei stil bij de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog. Tegenwoordig worden op 4 mei ook de gevallenen tijdens andere militaire conflicten en vredesoperaties herdacht. Vanaf 20.00 uur tot 20.02 uur wordt door iedereen volkomen stilte in acht genomen. Dit betekent dat zo veel mogelijk activiteiten worden stopgezet. Dit jaar zenden we de herdenking in onze gemeente voor het eerst live uit, dit maal vanuit de Antonius Abt in Terheijden.

Drimmelen Actueel

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

Van Baileybridge tot Liniecrosser

Via Petra Kimmel kreeg de omroep opnieuw de beschikking over de film ‘Van Bailybridge tot Liniecrosser’. Verhalen over de bevrijding van onze gemeente in één document. Ook al zonden we dit document al eerder uit; we wilden het u in deze tijd van herdenking en bevrijdingsfeesten nog eens laten zien.

Lintjes regen 2024

Op 26 april werden ook in Drimmelen weer lintjes uitgereikt. Maar liefst 9 personen kregen een Koninklijke Onderscheiding. Acht van hen mogen zich nu Lid in de Orde van Oranje-Nassau noemen; één is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Koningsdag

Koningsdag werd weer uitbundig gevierd in onze gemeente. Natuurlijk met de versierde fietsen, vrijmarkten, veel kinderen en allerlei andere (spel)activiteiten. Veel vrijwilligers van Omroep Drimmelen zijn op pad geweest om beelden te maken in de verschillende dorpskernen. We laten ze u met plezier zien in deze uitzending.

Paasbrunch

In plaats van het ontbijtje, dat wekelijks wordt klaar gemaakt door vrijwilligers, hadden ze dit jaar een paasbrunch georganiseerd. Anita Dudok en Ria van Vessem vertellen in deze uitzending meer over dit initiatief. Een mooie gelegenheid voor de ouderen uit Terheijden om gezellig samen te eten. De vrijwilligers hadden natuurlijk veel lekkers klaargemaakt en dat lieten de gasten zich goed smaken. Wij maakten een impressie.

Over smaak valt…..

Het muziek programma, waarin inwoners van onze gemeente vertellen over hun favoriete muziek. De presentatie wordt gedaan door Johan Marijnissen. Tijdens de uitzending worden ook muziekfragmenten getoond. In deze uitzending zijn we te gast bij Ben Thijssen.

Drimmelen Politiek

In onze serie Drimmelen Politiek komen de politieke partijen in onze gemeente aan het woord. Maandelijks geven 2 partijen een toelichting op hun standpunten rondom onderwerpen die op dat moment een rol spelen in de gemeentelijke politiek. In deze uitzending hoort u Danique Hoeve van de VVD  en Kees van Meel van Samen Drimmelen.

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 / KPN kanaal 1476 / Delta en Caiway kanaal 12 / Online: www.omroepdrimmelen.nl/online. Buiten de gemeente Drimmelen is OD-TV beschikbaar via Ziggo kanaal 42 in de regio: West-Brabant, Altena, Raamsdonksveer, Oosterhout, Breda. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal, of onze website en facebookpagina.

De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via het Ziggo radiokanaal 917 / KPN kanaal 1176 / in de ether op 106.9 FM / Online via de livestream op www.omroepdrimmelen.nl en via TuneIn – Omroep Drimmelen.

Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl  en op social media. 

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen