Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 06-05-2024 124 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 10 mei om 19.00 uur zendt Omroep Drimmelen tv beelden uit van: • Drimmelen Actueel • Portret Huub van Dijk • Havendag Drimmelen • Compilatie Herdenking • Van Baileybridge tot Liniecrosser

Drimmelen Actueel

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

Portret Huub van Dijk

In onze serie portretten gaat Marylène Koelewijn dit keer in gesprek met Huub van Dijk. Hij werd geboren en getogen in Made en weet alles over bier. Daar vertelt hij dan ook met passie over. Natuurlijk waren we ook benieuwd naar zijn herkomst en levensloop. U ook? Kijken dan!

Havendag Drimmelen

Op zondag 28 april vond het eerste evenement van het nieuwe seizoen plaats, namelijk het Oude Havenfeest.  Deze haven werd in de afgelopen twee jaar grondig gerenoveerd uit het verleden, belooft dit evenement een dag te worden voor alle leeftijden. Het programma was zodanig opgezet, dat het voor elk wat wils te bieden had. Wij namen een kijkje.

Compilatie Herdenking

Op 4 mei zonden we de Herdenking in onze gemeente voor het eerst live uit, dit maal vanuit de Antonius Abt in Terheijden. Deze week kunt u kijken naar een compilatie van die live uitzending.

Van Baileybridge tot Liniecrosser

Via Petra Kimmel kreeg de omroep opnieuw de beschikking over de film ‘Van Bailybridge tot Liniecrosser’. Verhalen over de bevrijding van onze gemeente in één document. Ook al zonden we dit document al eerder uit; we wilden het u in deze tijd van herdenking en bevrijdingsfeesten nog eens laten zien.

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 / KPN kanaal 1476 / Delta en Caiway kanaal 12 / Online: www.omroepdrimmelen.nl/online. Buiten de gemeente Drimmelen is OD-TV beschikbaar via Ziggo kanaal 42 in de regio: West-Brabant, Altena, Raamsdonksveer, Oosterhout, Breda. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal, of onze website en facebookpagina.

De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via het Ziggo radiokanaal 917 / KPN kanaal 1176 / in de ether op 106.9 FM / Online via de livestream op www.omroepdrimmelen.nl en via TuneIn – Omroep Drimmelen.

Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl  en op social media. 

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen