Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 12-05-2024 97 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 17 mei om 19.00 uur zendt Omroep Drimmelen tv beelden uit van: • Drimmelen Actueel • Show Hirundo – Deel 1 • Dauwtrappen Harmonie Terheijden • Make a Wish- Klim maraton • Portret Huub van Dijk • Havendag Drimmelen

Drimmelen Actueel

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

 

Show Hirundo – Deel 1

Op 13 april werd door gymnastiek vereniging Hirundo uit Lage Zwaluwe een spetterende show op de vloer gebracht in sporthal de Rietgors. Een grote groep jeugd en volwassen leden gaven in een feestelijk aangeklede zaal een spetterende avondvullende show te zien. Te lang om u helemaal te laten zien, maar wel wat flitsen uit dit spektakel. Alle lof gaat uit naar deelnemers en niet te vergeten de trainers en begeleiders. Ze hebben een fantastische prestatie geleverd.

 

Dauwtrappen Harmonie Terheijden

De traditie ‘dauwtrappen’ is al meer dan honderd jaar een vast programmaonderdeel op Hemelvaartsdag. Ook dit jaar vertrok de Harmonie Terheijden weer om 6.00 uur in de ochtendmist, met tromgeroffel. Ze vertrokken vanaf café De Harmonie . Om 8.00 uur werd er samen met Anthony Singers een dienst verzorgd. Op de terugweg naar Traaie stopten we volgens gebruik nog even bij een café voor een lekker biertje, waarna ze de weg vervolgden naar het vertrekpunt.

 

Make a Wish- Klim maraton

Stichting Make-A-Wish vervult de liefste wens van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Om geld in te zamelen voor deze stichting werd er op 5 mei een Klim Maraton georganiseerd. Helaas moesten de klimmers, waaronder jeugdige deelnemers, af en toe schuilen voor de regen, maar het doel werd gehaald. Gefeliciteerd!

 

Portret Huub van Dijk

In onze serie portretten gaat Marylène Koelewijn dit keer in gesprek met Huub van Dijk. Hij werd geboren en getogen in Made en weet alles over bier. Daar vertelt hij dan ook met passie over. Natuurlijk waren we ook benieuwd naar zijn herkomst en levensloop. U ook? Kijken dan!

 

Havendag Drimmelen

Op zondag 28 april vond het eerste evenement van het nieuwe seizoen plaats, namelijk het Oude Havenfeest.  Deze haven werd in de afgelopen twee jaar grondig gerenoveerd uit het verleden, belooft dit evenement een dag te worden voor alle leeftijden. Het programma was zodanig opgezet, dat het voor elk wat wils te bieden had. Wij namen een kijkje.

 

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 / KPN kanaal 1476 / Delta en Caiway kanaal 12 / Online: www.omroepdrimmelen.nl/online. Buiten de gemeente Drimmelen is OD-TV beschikbaar via Ziggo kanaal 42 in de regio: West-Brabant, Altena, Raamsdonksveer, Oosterhout, Breda. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal, of onze website en facebookpagina.

De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via het Ziggo radiokanaal 917 / KPN kanaal 1176 / in de ether op 106.9 FM / Online via de livestream op www.omroepdrimmelen.nl en via TuneIn – Omroep Drimmelen.

Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl  en op social media. 

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen