Hoofdmenu

De Belhamel maakt plaats voor De Kleine Biesbosch: Een Nieuw Hoofdstuk Begint

15-05-2024 94 keer bekeken 0 reacties

Lage Zwaluwe, 15 mei 2024 – Klaas en Branka Veldhuis markeren vandaag een belangrijk keerpunt in de geschiedenis van FEC De Belhamel met de onthulling van een nieuwe naam ‘De Kleine Biesbosch’. Deze verandering markeert het begin van verschillende veranderingen die doorgevoerd gaan worden in de bedr

"Met een nieuwe naam en uitstraling willen wij ons bedrijf opnieuw positioneren in de markt en ons richten op een bredere doelgroep. Ons bedrijf is natuurlijk al bekend onder de kinderen, maar we willen nu ook tieners en (jong)volwassenen aanspreken. Door ons meer te gaan richten op georganiseerde feesten en partijen, willen wij zowel de particuliere als de zakelijke markt veroveren. De naam De Kleine Biesbosch is natuurlijk een eerbetoon aan de prachtige omgeving waar wij ons bevinden, maar is ook een knipoog naar het verleden. De oude natuurspeeltuin opereerde namelijk vroeger onder deze naam. ”

De Kleine Biesbosch, gevestigd aan de Brugdam in Lage Zwaluwe, is een recreatiebedrijf wat zich vanaf heden richt op schoolreizen, kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vriendenuitjes en familiefeesten. Met een breed scala aan activiteiten zoals paintballen, lasergamen, bowlen, klimmen, pijl en boogschieten, BB gun schieten en E-Chopper rijden hopen zij met hun bedrijf een nieuwe weg in te slaan en een nieuw segment bezoeker aan te spreken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met De Kleine Biesbosch, kijk op www.dekleinebiesbosch.nl of kom langs tijdens de openingstijden.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen