Hoofdmenu

Omroep Drimmelen 'Altijd in de buurt'

Omroep Drimmelen 10-06-2024 47 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 14 juni om 19.00 uur zendt Omroep Drimmelen tv beelden uit van: • Drimmelen Actueel • Korte impressie Triathlon Terheijden • Benefietconcert orgel Witte Kerkje Terheijden • Avond4daagse Made • 22 Jaar Deurdouwers • Gezond en Wel – Welzijn op recept

Drimmelen Actueel

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

Korte impressie 40 jaar Triathlon Terheijden

Op 9 juni 2024 werd de 40-ste editie van de Triathlon in Terheijden georganiseerd. De wedstrijd was toegankelijk voor trimmers, recreanten en wedstrijdatleten, individueel, duo's en of trio’s . Er kon worden ingeschreven voor de 1/2, ¼ en 1/8 e triathlon. Er startten ruim 700 atleten op deze speciale jubileum editie. Het maximum aantal deelnemers was daarmee bereikt. Natuurlijk namen wij een kijkje langs de route en maakten daarvan een korte beeldimpressie.

Benefietconcert orgel Witte Kerkje Terheijden

Op zaterdagmiddag 18 mei werd  er weer een benefietconcert georganiseerd in het Witte Kerkje van Terheijden. Het monumentale kerkorgel heeft in de afgelopen periode (februari t/m april 2024) een grote onderhoudsbeurt ondergaan. Het binnenwerk (inclusief alle 379 orgelpijpen) is grondig gereinigd en waar nodig gerepareerd. Er vonden ook de nodige restauratiewerkzaamheden plaats. Er was nog een klein gat in de begroting van circa € 1.500,-.  Reden voor organist Leander Schoormans om, samen met andere musici, nogmaals een benefietconcert te organiseren. Een concert waar volop van werd genoten door het publiek.

Avond4daagse Made

De inschrijving voor de avond4daagse 2024 kende een nieuw record aantal van 1472 deelnemers. Het beloofde dus weer een geweldige editie te worden. Helaas moesten de organisatie van de Avond4daagse en burgemeester Boy Scholtze de 1e dag besluiten om die avond af te gelasten vanwege het verwachte noodweer. De 2e avond gingen de wandelaars na een warming up dan toch van start. Natuurlijk werd het weer een echt mades feestje. Even nagenieten? Kijk dan naar ons videoverslag.

22 Jaar Deurdouwers

Noodgedwongen konden ook de Deurdouwers pas de 2e dag starten met de viering van hun 22-jarig bestaan tijdens de avond4daagse. Zij deden dat met een heel mooi initiatief, namelijk het inzamelen van geld voor 2 goede doelen: Stichting met je Hart en Stichting Leergeld gemeente Drimmelen. Ook van dit evenement maakten wij een impressie.

Gezond en Wel – Welzijn op recept

In onze vernieuwde rubriek Gezond en Wel gaat Lilian Lambrechts regelmatig op bezoek bij deskundigen uit de wereld van gezondheid en welzijn. In deze aflevering ontmoet zij huisarts Karin van Haaren, die ons meer vertelt over het initiatief ‘Welzijn op Recept’ in onze regio.

 

Wie we zijn en waar u ons kunt vinden

Wij zijn uw lokale omroep in de gemeente Drimmelen. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt programma’s voor radio, tv en kabelkrant. Leuk en informatief om naar te kijken en te luisteren, maar nog leuker is het om zelf daaraan mee te werken. Wij zijn daarom altijd op zoek naar radiomakers, presentatoren, cameramensen, editors, technici en redacteuren. Misschien iets voor u? Kom dan eens met ons praten. Ervaring is niet nodig; wij leren het u graag. Onze contactgegevens vindt u op de website: www.omroepdrimmelen.nl

Wekelijks nieuwe televisie items op Ziggo kanaal 42 / KPN kanaal 1476 / Delta en Caiway kanaal 12 / Online: www.omroepdrimmelen.nl/online. Buiten de gemeente Drimmelen is OD-TV beschikbaar via Ziggo kanaal 42 in de regio: West-Brabant, Altena, Raamsdonksveer, Oosterhout, Breda. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal, of onze website en facebookpagina.

De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via het Ziggo radiokanaal 917 / KPN kanaal 1176 / in de ether op 106.9 FM / Online via de livestream op www.omroepdrimmelen.nl en via TuneIn – Omroep Drimmelen.

Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl  en op social media. 

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen