Hoofdmenu

Vanaf 7 april: Avondspreekuur Algemeen Maatschappelijk Werk

04-04-2016 419 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 7 april kunt u op donderdagavonden in het gemeentehuis terecht voor het avondspreekuur van het Algemeen Maatschappelijk Werk (AMW).

Van 18.00 uur tot 20.00 uur zit een deskundige medewerker van Surplus Welzijn klaar om u te ondersteunen bij diverse problemen. Een afspraak maken is niet nodig. U kunt zich melden bij de servicebalie bij de ingang van het gemeentehuis.

Ieder van ons krijgt wel eens met problemen te maken. Dat hoort bij het leven, maar soms is het nodig om met een onafhankelijke deskundige te praten.

Vaak helpt het als u er over praat met familie, buren of vrienden. Het kan ook zijn, dat u er samen niet uit komt. Of dat er niemand is met wie u erover durft of kunt praten. In zo'n situatie kunt u – zonder verwijsbriefje en gratis - altijd gebruik maken van de deskundige hulp van AMW. Ook in het kantoor in Terheijden kunt u tijdens het spreekuur op dinsdagen van 09.00 - 10.00 uur zo binnenlopen in het kantoor aan de  Raadhuisstraat 2C (tel (076) 593 12 22).

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen