Hoofdmenu

Juridisch spreekuur Drimmelen

Roel Joosen 11-04-2016 1016 keer bekeken 0 reacties

Per mei 2014 beschikt de gemeente Drimmelen over een juridisch spreekuur dat vrij toegankelijk is voor al haar inwoners. Dit spreekuur is een samenwerkingsverband tussen mr. R. Joosen van Advocatenkantoor Osté te Oosterhout en Dongen, mr. S.A.M. Fikken van Van den Toorn Advocaten te Made en Surplus Welzijn. Iedere eerste en derde maandag van de maand houden advocaten mr. Joosen en mr. Fikken om beurten een inloopspreekuur in de vestiging van Surplus te Terheijden.

Doel van het spreekuur

Wordt u geconfronteerd met een juridisch probleem of heeft u een juridische vraag? Dan zullen de advocaten van het Juridisch spreekuur Drimmelen u verder op weg helpen: zij trachten u antwoord te geven op uw juridische vragen en zij zullen u hierbij adviseren. Verder bestaat de hulp van de advocaten uit het doorverwijzen naar een instantie die u mogelijkerwijs ondersteuning kan bieden. De advocaten werken op vrijwillige basis mee aan het juridisch spreekuur. Het spreekuur is voor iedereen toegankelijk, anoniem en geheel kosteloos.

Rechtsgebieden

De advocaten van het Juridisch spreekuur Drimmelen beantwoorden al uw vragen op het terrein van verschillende rechtsgebieden, als: personen- en familierecht (echtscheidingen, alimentatie, omgang), strafrecht (zitting bij politierechter, TOM-zitting), arbeidsrecht (ontslag), sociaal verzekeringsrecht (afwijzing bijstandsuitkering), maar ook rechtsgebieden als bestuursrecht, verbintenissenrecht, huurrecht en vreemdelingenrecht.

Waar en wanneer?

Het Juridisch spreekuur Drimmelen vindt plaats in de vestiging van Surplus aan de Raadhuisstraat nr. 2C te Terheijden (ingang aan de rechterkant van het voormalige gemeentehuis). U kunt hier in de wachtruimte plaatsnemen. Aldaar zal de dienstdoende advocaat u ophalen en meenemen naar een aparte ruimte, waar uw vragen discreet kunnen worden besproken. Het juridisch spreekuur wordt (behoudens feestdagen) iedere eerste en derde maandag van de maand gehouden van 17.00 tot 18.00 uur. Op www.advocatenkantooroste.nl treft u onder ‘publicaties’ het complete rooster. Ook voor eventuele wijzigingen kunt u hier terecht.

Kortom

Wilt u worden voorzien van een juridisch advies bij u in de buurt? Kom dan gerust langs bij het Juridisch spreekuur Drimmelen! De medewerkers van het spreekuur helpen u graag verder bij uw juridische vragen dan wel problemen. Het juridisch spreekuur is bovendien laagdrempelig en geheel kosteloos.

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen