Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 16-05-2016 1143 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 18 mei bij Omroep Drimmelen: • 42 Actueel • Regionale Ambulance Voorziening • Portret Miëlle Stoop • Ronde van Made

42 ACTUEEL

Korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.n

REGIONALE AMBULANCE VOORZIENING

We hopen nooit een ambulance nodig te hebben. Als dat wel het geval is, dan is het goed om te weten dat de Regionale Ambulance Voorziening Brabant Midden-West-Noord voor ons klaar staat. Wij gingen er een kijkje nemen en spraken met een teammanager, ambulanceverpleegkundige en een ambulancechauffeur. Ook maakten we wat actiebeelden en stelde de RAV aanvullende beelden beschikbaar. Al met al krijgt u een inkijkje in de wereld van onze regionale ambulancezorg.

PORTRET MIELLE STOOP

Voor deze aflevering van onze serie portretten ging Loes van Zwieten op bezoek bij Miëlle Stoop uit Terheijden. Zij haalde het plaatselijke nieuws vooral met haar optredens tijdens het sauwelen bij TCV De Schraansers. Dit jaar als Ons-Witnie, de puberende dochter van Prins Pierre II. Maar wist u ook dat ze lid is van de plaatselijke schietvereniging, van beroep fysiotherapeute is en u haar regelmatig kunt treffen op De Schans, als ze haar hond uitlaat? Na deze uitzending bent u nog veel meer te weten gekomen over deze veelzijdige vrouw.

RONDE VAN MADE

Zondag 24 april was het weer zover, de Profronde van Made. Een jubileum dit jaar, want het was de 75e editie. Om het jubileum te vieren haalde de organisatie een aantrekkelijk veld van oud-winnaars en oud-profs naar de start. Om maar eens wat klinkende namen te noemen: Joop Zoetemelk, Hennie Kuiper en twee Spaanse toppers uit een recent verleden, Ivan Gutierrez en oud-wereldkampioen Oscar Freire. We zagen ook een mooie wedstrijd met Nederlandse wielerhelden waaronder Jeroen Blijlevens, Eric Dekker, Jacques Hanegraaf, Servais Knaven, Jelle Nijdam, Adrie van der Poel en Jean-Paul van Poppel. Natuurlijk spraken wij een aantal van hen. De organisatie kan terugkijken op een zeer geslaagde dag.

Waar u ons kunt vinden

Wekelijks nieuwe televisie-items op Ziggo kanaal 42 digitaal of analoog op kanaal 45/663.25 MHz. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal: http://www.youtube.com/user/SLODrimmelen. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het digitale Ziggo radiokanaal 917, in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de audio stream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

 

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen