Hoofdmenu

Open Dag Omroep Drimmelen met gezellige markt

Omroep Drimmelen 20-05-2016 490 keer bekeken 0 reacties

Op zondag 12 juni is het weer Open Dag bij Omroep Drimmelen. U kunt de studio's bekijken en er zal een kleine markt gehouden worden op het Oranjeplein. Verder zullen er regionale artiesten aanwezig zijn . En niet te vergeten: de trekking van onze loterij!

Open Dag Omroep Drimmelen

Op 12 juni heeft Omroep Drimmelen voor de 4e keer weer een Open Dag. Tijdens de open dag kunnen onder andere de studio’s bezocht worden, maar er is veel meer. Ook de trekking van onze “Vrienden van de Omroep loterij 2016” zal dan plaatsvinden. Wij hebben wethouder Harry Bakker bereid gevonden om deze trekking te verrichten.

Weet u overigens dat loten tot 10 juni ook via onze website te bestellen zijn met de mogelijkheid via IDEAL te betalen? Na betaling worden u de lotnummers toegestuurd!

Wat is er te doen tijdens de Open Dag van Omroep Drimmelen

Er is vanzelfsprekend de mogelijkheid om de radio- en tv-studio te bekijken. Je kunt dan in de tv-studio plaats nemen op de plaats van een van de presentatoren en zelf een keer ervaren hoe het is om voor de tv te presenteren. En misschien zie je jezelf wel terug op de zender van Omroep Drimmelen.

Ook kun je in onze radiostudio een plaatje aankondigen of meedoen met het radiospel. Je zult in ieder geval verbaasd zijn hoeveel er bij komt kijken om een uitzending te maken en wat er nodig is om deze uit te zenden.
Maar dit is niet alles, ook op het plein voor de studio zal er van alles te doen zijn. Er zal een kleine markt gehouden worden op het Oranjeplein. Diverse regionale artiesten hebben een live optreden bij een uitzending van onze radio toegezegd. Dat optreden zal vanaf een podium op het Oranjeplein in Terheijden plaatsvinden.

Het belooft een zeer leuke dag te worden. Op het plein zijn diverse kramen, waar u leuke spulletjes kunt kopen. Ook zijn er nog een beperkt aantal rommelmarktkramen beschikbaar. Hiervoor kunt u tot uiterlijk 4 juni contact opnemen met j.huijbregts@omroepdrimmelen.nl

 Er is natuurlijk ook aan de kinderen gedacht: er is een schminkster, een tombola en een springkussen.

Dus schrijf in je agenda:

Open dag van Omroep Drimmelen op zondag, 12 juni van 12:00 tot 18:00 uur.

Kom gezellig even een kijkje nemen op het Oranjeplein in Terheijden. Tot dan!

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen