Hoofdmenu

Prokkelen bij SOVAK in Terheijden

Profielfotoafdeling Communicatie 26-05-2016 505 keer bekeken 0 reacties

Van maandag 6 tot en met zaterdag 11 juni is het landelijke Prokkelweek! Een Prokkel is een prikkelende ontmoeting tussen mensen met en mensen zonder verstandelijke beperking. Je leert elkaar kennen in een gezellige en ontspannen sfeer.

Prokkelen en buiten spelen op 8 juni in Terheijden

De landelijke buitenspeeldag valt dit jaar midden in de Prokkelweek. Dat levert een mooie samenwerking op tussen obs De Windhoek en SOVAK in Terheijden. Samen organiseren zij een Buitenspeeldag.

Cliënten helpen met het spelcircuit en de leerlingen van het basisonderwijs én het speciaal onderwijs gaan samen diverse activiteiten doen.

Wie woensdagmiddag naar de Windhoek in Terheijden komt, kan meedoen met de workshops en demonstraties, hindernissen trotseren op een grote survivalbaan, voetballen, spelen op een mega springkussen, dansen, spelletjes doen, zich laten schminken, ponyrijden of meedoen met de steppenrace.  Er zijn natuurlijk ook lekker hapjes en drankjes.

Buitenspeeldag/Prokkel is een feest voor iedereen in Terheijden en omgeving.

Wanneer        :  Woensdag 8 juni,  13.00 – 16.00 uur

Waar               :  Op en rond de school De Windhoek, Abtslaan 15 in Terheijden

Kom lekker kijken of meedoen!

 

Muziek en sport op 10 juni in Terheijden

De Gruijtveldband opent als gastheer dit spetterende muziekfestijn. Er zijn ook optredens van de Wilgenband uit Made, Applaus (een bigband uit Oosterhout) en JD’s Bigband.

Op het pleintje voor het Multifunctioneel centrum wordt een voetbalveldje aangelegd waar panna-voetbal gespeeld wordt. Ons G-team zal hier als gastheer optreden samen met SVT Terheijden.

Kijk goed rond of je de ballonnenman kunt spotten en zeg thuis alvast maar dat je niet komt eten. Want het wordt nog moeilijk kiezen tussen de friettent, hamburgertent of de poffertjeskraam………..

Wanneer        : Vrijdag 10 juni 17.00 – 20.30 uur

Waar               :  Multifunctioneel Centrum SOVAK, Koningsveld 1 in Terheijden

Dorpsbewoners, buren, scholieren cliënten, medewerkers en vrijwilligers; iedereen is welkom!

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen