Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 01-06-2016 973 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 1 juni bij Omroep Drimmelen: • 42 Actueel • Educatief programma “Biesbosch onder Vuur” • Terheijdenloop 2016

42 ACTUEEL

Korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

EDUCATIEF PROGRAMMA “BIESBOSCH ONDER VUUR”

De film “Biesbosch onder Vuur” heeft een mooi vervolg gekregen met een educatief programma voor kinderen in de leeftijdsgroep van 10 t/m 14 jaar. Het doel van het project is, om kinderen de oorlogsgeschiedenis van hun eigen gebiedsregio op een educatieve en tegelijkertijd innovatieve manier te laten ervaren en te beleven. De kinderen krijgen al eerder de film te zien en maken daarna een vaar- en wandeltocht. Tijdens de tocht worden verschillende filmlocaties aan gedaan en staan er ook een paar (oorlog) spelelementen op het programma. De oorlogsgeschiedenis wordt daardoor dichter bij de kinderen gebracht. Wij mochten mee met leerlingen van De Elsenhof uit Wagenberg. Het werd een belevenis om niet snel te vergeten.

TERHEIJDENLOOP 2016

Zoals ieder jaar vond de Terheijdenloop plaats op de derde zondag van mei. Dit jaar voor de 30e keer! Jaar in jaar uit bleek de Terheijdenloop een schot in de roos. Zowel voor deelnemers als toeschouwers. En nu, 30 jaar na de oprichting, was het tijd om daar eens uitgebreid bij stil te staan. Met nóg meer aandacht voor muziek en entertainment. Dit lustrum was een feest, zowel tijdens als na de loop. Ook Omroep Drimmelen was als medeorganisator aanwezig voor verslaglegging en muzikale omlijsting. Een impressie van dit mooie evenement ziet u nu in onze uitzending.

Waar u ons kunt vinden

Wekelijks nieuwe televisie-items op Ziggo kanaal 42 digitaal of analoog op kanaal 45/663.25 MHz. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal: http://www.youtube.com/user/SLODrimmelen. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het digitale Ziggo radiokanaal 917, in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de audio stream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen