Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 15-06-2016 935 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 15 juni zendt Omroep Drimmelen beelden uit van:

42 ACTUEEL

Korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Deze keer een heel bijzondere uitzending, want de berichten worden gepresenteerd door bezoekers van de open dag. En daar zaten echte talenten tussen. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

OPEN DAG OMROEP DRIMMELEN

Het is al weer voorbij: de jaarlijkse open dag van Omroep Drimmelen. Een kort verslag van deze dag kan dan natuurlijk niet ontbreken. Wij kijken er met plezier op terug en zijn vooral blij met de vele geïnteresseerde bezoekers. Wij feliciteren alle winnaars van onze loterij en danken iedereen voor de steun aan onze omroep. Omroep Drimmelen is er voor u, maar u heeft laten zien dat u er ook voor ons bent. Dank daarvoor.

PUUR GENIETEN

In het weekend van 4 en 5 juni vond de derde editie van het evenement Puur Genieten plaats op het strand van Beach Club Puur in Drimmelen. Er was een interessant activiteitenprogramma met muziek, demonstraties en een modeshow. Ook dit jaar werd een goed doel gekoppeld aan dit mooie evenement, namelijk de afdeling Kunst en Ambacht (KOA) van Prisma. Het atelier KOA biedt plaats voor kunstenaars, veelal uit de directe omgeving van Drimmelen, die op een professionele wijze schilderen en tekenen. Omroep Drimmelen ging een kijkje nemen en maakte een zomers verslag.

BUITENSPEELDAG 2016

Basisschoolleerlingen uit Terheijden en bewoners van zorginstelling Sovak leefden zich op 8 juni uit op de Buitenspeeldag. Deze dag wordt landelijk gehouden om het belang van het buiten spelen voor kinderen te onderstrepen. Ook de gemeente Drimmelen ondersteunt dit initiatief. Alles, zelfs het weer, werkte mee om er een bijzondere dag van te maken. De organisatie en de vele vrijwilligers op deze dag kregen hun bedankjes vooral door de vele vrolijke gezichten van de kinderen, die zich opperbest vermaakten. Hopen op veel mooi weer en dan vooral……buiten spelen!

GEMEENTE ACTUEEL

Anneke van Omme, communicatieadviseur van de gemeente Drimmelen vertelt over wat er deze maand actueel is bij de gemeente. Zij vertelt onder meer over de e-bike training voor 50 plussers, de daling van het aantal inbraken in onze gemeente en de veteranenbijeenkomst 2016. Daarna is Burgemeester Gert de Kok bij ons te gast. Hij zal iets vertellen over de stand van zaken met de vluchtelingen.

Waar u ons kunt vinden

Wekelijks nieuwe televisie-items op Ziggo kanaal 42 digitaal of analoog op kanaal 45/663.25 MHz. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal: http://www.youtube.com/user/SLODrimmelen. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het digitale Ziggo radiokanaal 917, in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de audio stream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen