Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 11-07-2016 1042 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 13 juli bij Omroep Drimmelen: • 42Actueel • Tip van de week • Jubileum SOVAK • Triatlon Terheijden • Gemeente Actueel

42 ACTUEEL

Korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

TIP VAN DE WEEK

Na de introductie van vorige week ziet u nu de eerste tip in onze nieuwe rubriek ‘Tip van de week’ voor senioren. De buurtsportcoach van de gemeente Drimmelen, Jaqueline Slotboom, geeft de komende tijd wekelijks een tip voor een gezonde leefstijl.

JUBILEUM SOVAK

Afgelopen jaar vierde SOVAK haar 50-jarig jubileum. Dit werd onder meer in Terheijden uitbundig gevierd, maar ook liet SOVAK een speciale jubileumfilm maken. Een samenvatting van deze film ziet u nu in onze uitzending. U ziet daar onder meer de geschiedenis van SOVAK en een deel van de festiviteiten. Ook bewoners en familieleden komen in deze samenvatting aan het woord.

TRIATLON TERHEIJDEN

Ruim negenhonderd triatleten trokken in juni naar Terheijden om mee te doen aan de halve, kwart en achtste triatlon. Dat leverde een mooie strijd op, waarvan wij nu een impressie laten zien. We spraken met de voorzitter van de organiserende Triatlon Vereniging Breda, met deelnemers en met de winnares van de achtste. Maar vooral keken we onze ogen uit op al die bijzondere atleten die deze uitdaging aandurfden.

GEMEENTE ACTUEEL JULI

Anneke van Omme, communicatieadviseur van de gemeente Drimmelen vertelt over wat er deze maand actueel is bij de gemeente, waaronder het Centrumplan Made en de geplande windmolens. Daarna is wethouder John van Oosterhout te gast. Hij zal ons onder meer informeren over het project Oude Haven Drimmelen en het verstandig omgaan met zorggeld.

Waar u ons kunt vinden

Wekelijks nieuwe televisie-items op Ziggo kanaal 42 digitaal of analoog op kanaal 45/663.25 MHz. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal: http://www.youtube.com/user/SLODrimmelen. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het digitale Ziggo radiokanaal 917, in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de audio stream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen