Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 25-07-2016 868 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 27 juli bij Omroep Drimmelen:

42 ACTUEEL

Korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

TIP VAN DE WEEK

Natuurlijk weer de ‘Tip van de week’ voor senioren. De buurtsportcoach van de gemeente Drimmelen, Jaqueline Slotboom, geeft de komende tijd wekelijks een tip voor een gezonde leefstijl. Belangrijke ingrediënten daarbij zijn: voeding, beweging en sociale contacten.

DIERENOPVANGCENTRUM BREDA

De grote zomervakantie staat weer voor de deur. Voor de meeste mensen een prettig vooruitzicht, maar niet voor alle huisdieren. Als u huisdieren hebt, neemt u ze dan mee op vakantie? Zo nee, zorg dan op tijd dat uw huisdieren goed verzorgd achterblijven. Wij gingen in de aanloop naar de vakantieperiode een kijkje nemen bij het Dierenopvangcentrum in Breda en kwamen daar heel wat te weten over de belangrijke functie van dit centrum voor dieren die zijn gaan zwerven, kwijt zijn geraakt of voor wie hun baasje niet meer kan zorgen.

JAZZ HIGH SWALLOW 2016

ToonArt organiseerde 11 juni weer het jaarlijkse Jazz High Swallow Deze keer met de bigband The Duchess of Swing uit Breda. Dit is Nederland’s enige Bigband met een uitsluitend vrouwelijke bezetting. Onder leiding van René Stegman brachten zij swingende jazz ten gehore en wij waren van de partij!

Waar u ons kunt vinden

Wekelijks nieuwe televisie-items op Ziggo kanaal 42 digitaal of analoog op kanaal 45/663.25 MHz. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal: http://www.youtube.com/user/SLODrimmelen. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het digitale Ziggo radiokanaal 917, in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de audio stream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen