Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 26-07-2016 826 keer bekeken 0 reacties

Artiest van de maand augustus bij Omroep Drimmelen radio

Deze maand is de veelzijdige zanger, stemacteur en presentator Jelle Amersfoort de artiest van de maand bij Omroep Drimmelen.

Jelle Amersfoort (1980) is een veelzijdig artiest: presentator van verschillende tv-programma’s, het gezicht van de WNF Bamboeclub, stemacteur maar bovenal: zanger.

Jelle behaalde al drie dikke hits, speelt op podia in Nederland en België, en won al verschillende prijzen, waaronder de “NCRV Volgspot open podium prijs”. Het toonaangevende vakblad Music Maker noemt Jelle dan ook “Een aanwinst voor de nederpop”.

In februari 2011 verscheen Jelle’s officiële debuut ‘Astronaut’. De pers over dit dubbel(!) album: “een van de betere Nederlandstalige platen van de laatste maanden”, “de prettige nederpop die de zanger en zijn band ons voorschotelen heeft alles in zich om de goed verkopende singles succesvol op te volgen”. Samen met zijn band brengt Jelle ook nog eens ‘Het kinderpopconcert!’ vol nieuwe en bekende kinderliedjes in een stevig popjasje. Met het ensemble ‘Andermans Veren Live!’ toert Jelle langs de Nederlandse theaters.

Na zijn studie aan de kleinkunstopleiding Koningstheateracademie wordt Jelle gevraagd om een dagelijks muzikaal en interactief televisieprogramma voor kleuters te presenteren op de kinderzender JETIX (Nu Disney Channel). Daarnaast presenteert hij de succesvolle serie ‘Slag om Loevestein’ op maar liefst drie regionale zenders en neemt hij de kijkers van TV Gelderland 43 weken lang mee op stap tijdens zijn cultuurprogramma GENIET.

Als stemacteur is Jelle veelvuldig te horen in series als ‘Dinosaur Kin’, ‘Zeg maar GIO!’ en ‘Phil of the future’ op Disney Channel. Ook leende hij zijn stem aan verschillende filmproducties, waaronder: ‘Casper, een geestig begin’ en ‘You’re so cupid’. Door zijn ervaring als tv-presentator is Jelle ook een graag geziene gast als presentator op evenementen of festivals.

Meer informatie over Jelle Amersfoort kunt u vinden via de website: www.jelleamersfoort.nl

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen