Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 01-08-2016 863 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 3 augustus zendt Omroep Drimmelen beelden uit van:

Top 100 Made Live

De vakantieperiode is begonnen en ook bij Omroep Drimmelen zijn veel vrijwilligers de komende tijd met vakantie. Traditiegetrouw zenden wij in augustus een vakantiespecial uit en ook dit jaar is dat weer de Top 100 Made Live. Dit megaspektakel is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de populairste evenementen in de regio.  Zeven top coverbands uit de regio zorgden op Pinksterzaterdag 14 mei samen voor 10,5 uur Top 100 rockmuziek in een megagrote tent. Het was al weer de 14e editie.

In onze compilatie ziet u Ziggy Smack,  Made4made, Radiovox, Poison Ivy, RaMMBaMM en Van Brenghe. En natuurlijk een sfeerimpressie van een feestend publiek.

Naast deze vakantiespecial kunt u kijken naar onze wekelijke nieuwsrubriek:

42 ACTUEEL

Korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

Waar u ons kunt vinden

Wekelijks nieuwe televisie-items op Ziggo kanaal 42 digitaal of analoog op kanaal 45/663.25 MHz. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal: http://www.youtube.com/user/SLODrimmelen. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het digitale Ziggo radiokanaal 917, in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de audio stream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen