Hoofdmenu

‘Altijd in de buurt BBQ’ tijdens Traaierie

Omroep Drimmelen 26-08-2016 532 keer bekeken 0 reacties

Dit jaar zal het voor de eerste keer mogelijk zijn om tijdens en na afloop van de ‘Traaierie’, 11 september aanstaande, aan te schuiven bij de ‘Altijd in de buurt BBQ’.

De BBQ vindt plaats op het kerkplein tegenover ‘De Gouden Leeuw’. Gedurende de dag staat het ‘Omroep Drimmelen podium’ aldaar in het teken van de Traaierie waarbij de in Terheijden wereldberoemde DJ ‘Rene van Gils’ van 15.00 tot 17.00 uur de gezelligheid zal gaan opdrijven.

Naast het podium is het gedurende de dag en begin van de avond mogelijk om deel te nemen aan de ‘Altijd in de buurt BBQ’ vanaf slechts 5,- Euro dus laat uw eigen kookgerei voor wat het is op die dag en doe mee aan deze gezellige buurtbarbecue tijdens de Traaierie en kermis in het dorp.

Het podium/geluid en de ‘Altijd in de buurt BBQ’ tijdens de Traaierie wordt verzorgd door uw eigen lokale omroep ‘Omroep Drimmelen’ in samenwerking met Flitz Audio, stichting DVO (Motorcross Made) en Hotel/Café/Restaurant ‘De Gouden Leeuw’.

Alle informatie over de programma’s en uitzendfrequenties van Omroep Drimmelen kunt u vinden via de website www.omroepdrimmelen.nl.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen