Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 29-08-2016 774 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 31 augustus zendt Omroep Drimmelen beelden uit van:

42 ACTUEEL

Korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

TIP VAN DE WEEK

Natuurlijk weer de ‘Tip van de week’ voor senioren. De buurtsportcoach van de gemeente Drimmelen, Jaqueline Slotboom, geeft de komende tijd wekelijks een tip voor een gezonde leefstijl. Belangrijke ingrediënten daarbij zijn: voeding, beweging en sociale contacten.

OOGSTFEEST/JAARMARKT ZLTO DRIMMELEN

Op 21 augustus organiseerde de ZLTO Drimmelen een oogstfeest en streekmarkt te Lage Zwaluwe ( gehucht Blauwe Sluis). Ze troffen het niet, want ‘s morgens kwam de regen al met bakken uit de hemel. Gelukkig was er een grote schuur waar een deel van de activiteiten kon plaatsvinden. We bekeken daar onder meer een expositie en genoten er van de zang door het Traais Smartlappen Koor o.l.v. Tonny van Geel. Zodra de zon weer scheen was het erg gezellig op de streekmarkt. Ook in de Doederij, een creatieve doe-ruimte op de boerderij, werd vol overgave gewerkt. Ons verslag met muzikale omlijsting door het Traais Smartlappen Koor is nu te zien in onze uitzending.

DIERENOPVANGCENTRUM BREDA

De grote zomervakantie staat weer voor de deur. Voor de meeste mensen een prettig vooruitzicht, maar niet voor alle huisdieren. Als u huisdieren hebt, neemt u ze dan mee op vakantie? Zo nee, zorg dan op tijd dat uw huisdieren goed verzorgd achterblijven. Wij gingen in de aanloop naar de vakantieperiode een kijkje nemen bij het Dierenopvangcentrum in Breda en kwamen daar heel wat te weten over de belangrijke functie van dit centrum voor dieren die zijn gaan zwerven, kwijt zijn geraakt of voor wie hun baasje niet meer kan zorgen.

Waar u ons kunt vinden

Wekelijks nieuwe televisie-items op Ziggo kanaal 42 digitaal of analoog op kanaal 45/663.25 MHz. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal: http://www.youtube.com/user/SLODrimmelen. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het digitale Ziggo radiokanaal 917, in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de audio stream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen