Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 05-09-2016 779 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 7 september zendt Omroep Drimmelen beelden uit van:

42 ACTUEEL

Korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

TIP VAN DE WEEK

Natuurlijk weer de ‘Tip van de week’ voor senioren. De buurtsportcoach van de gemeente Drimmelen, Jaqueline Slotboom, geeft wekelijks een tip voor een gezonde leefstijl. Belangrijke ingrediënten daarbij zijn: voeding, beweging en sociale contacten.

SUMMER SPORTS WEEK

Het is al bijna traditie geworden! De vakantieperiode wordt voor de jeugd afgesloten met de Summer Sports Week. Ook dit jaar was het weer een feest. Er werd volop gesport en gedanst en vanuit de startlocatie aan De Bergen in Terheijden werden heel wat plekken in de omgeving bezocht. Natuurlijk op de fiets. Een perfect georganiseerde week met enthousiaste deelnemers, die met allerlei sporten kennis maakten. En dan natuurlijk nog een spetterend feest om de week af te sluiten.

GEMEENTE ACTUEEL

De communicatieadviseur van de gemeente Drimmelen vertelt over wat er deze maand actueel is bij de gemeente, waaronder Open Monumentendag en de aangepaste route van Buurtbuslijn 222. Daarna is wethouder Hans Kuijpers te gast. Hij zal ons onder meer informeren over de start van vier pilots Integrale Kind Centra, de stand van zaken met betrekking tot het windpark en over de informatie avonden over vluchtelingen die de gemeente gaat organiseren.

OOGSTFEEST/JAARMARKT ZLTO DRIMMELEN

Op 21 augustus organiseerde de ZLTO Drimmelen een oogstfeest en streekmarkt te Lage Zwaluwe ( gehucht Blauwe Sluis). Ze troffen het niet, want ‘s morgens kwam de regen al met bakken uit de hemel. Gelukkig was er een grote schuur waar een deel van de activiteiten kon plaatsvinden. We bekeken daar onder meer een expositie en genoten er van de zang door het Traais Smartlappen Koor o.l.v. Tonny van Geel. Zodra de zon weer scheen was het erg gezellig op de streekmarkt. Ook in de Doederij, een creatieve doe-ruimte op de boerderij, werd vol overgave gewerkt. Ons verslag met muzikale omlijsting door het Traais Smartlappen Koor is nu te zien in onze uitzending.

Waar u ons kunt vinden

Wekelijks nieuwe televisie-items op Ziggo kanaal 42 digitaal of analoog op kanaal 45/663.25 MHz. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal: http://www.youtube.com/user/SLODrimmelen. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het digitale Ziggo radiokanaal 917, in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de audio stream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen