Hoofdmenu

Buurtvereniging “DE STRAAT” 80-jarig jubileum

Kees van der Zee 10-09-2016 1053 keer bekeken 0 reacties

Dit jaar bestaat de Wagenbergse Buurtvereniging “DE STRAAT” 80 jaar en dit jubileum willen we niet zomaar voorbij willen gaan.

Dit jaar bestaat de Wagenbergse Buurtvereniging “DE STRAAT” 80 jaar en dit jubileum willen we niet zomaar voorbij willen gaan.

Buurtvereniging “DE STRAAT” is een vereniging voor jong en oud;  we stemmen  onze activiteiten hierop af. Activiteiten zijn onder andere: boogschieten, joule de boules, een fietstocht en sinterklaasmiddag, de bingo en boerengolf. Ook wordt jaarlijks door de buurtvereniging aandacht besteed aan de dodenherdenking.

Middels deze activiteiten willen we de mensen met elkaar verbinden en de sociale cohesie verstrekken.  De gemeente Drimmelen stimuleert dit onder de noemer  “samen aan de slag” en heeft dit jubileumjaar ook bijgedragen middels een subsidie.

De buurtvereniging bestaat uit meerdere straten namelijk: de Linnewerver, van Schendelstraat, Akkerstraat, Flippenpad, Wildestraat en de Wagenstraat. Ondanks dat de Wagenstraat jaren geleden gesplitst is door de aanleg van de N285 en we nu het viaduct “de bult”’ over moeten bestaat de buurtvereniging nog steeds.

Via deze weg willen we een oproep doen aan de leden en in het bijzonder ook de oud-leden en deze en hun gezinsleden uitnodigen om  het 80-jarig jubileumfeest samen met ons te vieren.

Het jubileumfeest vindt plaats op zaterdag 24 september bij Johan en Caroline,  Wagenstraat 74 te Wagenberg. Opgeven kan per mail bvdestraat@gmail.com.  We vragen aan u een bijdrage van 10 euro per persoon.

Programma  Jubileumfeest Buurtvereniging “DE STRAAT”

14.00 uur          Koffie met koek/limonade en snoepje
                           Foto’s  bekijken en bijkletsen

14.30 uur          Spelletjes/ hutten bouwen
                           Fietswiel lopen, sjoelen, zaklopen, banaan poepen, koekhappen,
                           Doelschieten, ei  lopen, spijkerjassen en skelter rijden.

16.30 uur          afsluiting spelletjesmiddag met drankje.

17.00 uur          kinderen eten.

17.30 uur          touwtrekken 2 x 6 personen per ronde.

18.30 uur          aanvang feestavond met BBQ.

20:30 uur          optreden van de band  TAKEOVER

We verheugen ons op een leuke middag en avond en hopen dat ook u als oud-lid van de partij bent.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen