Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 12-09-2016 917 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 14 september bij Omroep Drimmelen: • 42Actueel • Tip van de week • Regret – de film over pesten • Summer Sports Week • Gemeente Actueel

42 ACTUEEL

Korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

TIP VAN DE WEEK

Natuurlijk weer de ‘Tip van de week’ voor senioren. De buurtsportcoach van de gemeente Drimmelen, Jaqueline Slotboom, geeft wekelijks een tip voor een gezonde leefstijl. Belangrijke ingrediënten daarbij zijn: voeding, beweging en sociale contacten.

REGRET-DE FILM OVER PESTEN

Er waren eens…twee jonge meiden, Imana en Pien, die graag in een film wilden spelen. Maar hoe kom je bij de film als je in het dorp Hooge Zwaluwe woont? We maken zelf een film, zo bedachten ze en begonnen met het schrijven van een script. Maar dan moet je natuurlijk ook nog acteurs hebben en het moet opgenomen worden. Ze startten met hun zoekactie en wisten een leger aan mensen te mobiliseren. Ook namen ze contact op met Omroep Drimmelen: kunnen jullie voor de opnames zorgen? Er volgden maanden van besprekingen, audities, repetities en tot slot 3 opnamedagen. Het resultaat van dit toch wel heel bijzondere initiatief is een film over pesten. Nu te zien in onze uitzending.

SUMMER SPORTS WEEK

Het is al bijna traditie geworden! De vakantieperiode werd voor de jeugd afgesloten met de Summer Sports Week. Ook dit jaar was het weer een feest. Er werd volop gesport en gedanst en vanuit de startlocatie aan De Bergen in Terheijden werden heel wat plekken in de omgeving bezocht. Natuurlijk op de fiets. Een perfect georganiseerde week met enthousiaste deelnemers, die met allerlei sporten kennis maakten. En dan natuurlijk nog een spetterend feest om de week af te sluiten.

GEMEENTE ACTUEEL - september

Wethouder Hans Kuijpers is te gast in gemeente actueel van deze maand. Hij zal ons onder meer informeren over de start van vier pilots Integrale Kind Centra, de stand van zaken met betrekking tot het windpark en over de informatie avonden over vluchtelingen die de gemeente gaat organiseren.

Waar u ons kunt vinden

Wekelijks nieuwe televisie-items op Ziggo kanaal 42 digitaal of analoog op kanaal 45/663.25 MHz. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal: http://www.youtube.com/user/SLODrimmelen. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het digitale Ziggo radiokanaal 917, in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de audio stream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen