Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 19-09-2016 792 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 21 september zendt Omroep Drimmelen beelden uit van:

42 ACTUEEL

Korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

TIP VAN DE WEEK

Natuurlijk weer de ‘Tip van de week’ voor senioren. De buurtsportcoach van de gemeente Drimmelen, Jaqueline Slotboom, geeft wekelijks een tip voor een gezonde leefstijl. Belangrijke ingrediënten daarbij zijn: voeding, beweging en sociale contacten.

MONUMENTENDAG HOOGE ZWALUWE

De landelijke monumentendag werd ook in Hooge Zwaluwe een dag vol activiteiten. Wij gingen kijken in het Oude Raadshuis, bij de exposities in de Hervormde Kerk en Onze Kerk en niet op de laatste plaats bij Molen Zeldenrust, die het 150-jarig bestaan vierde. Vier vrijwilligers van de stichting die de molen onderhoudt, maakten zelfs een duosprong met een ervaren parachutist en brachten bij iedere sprong een nieuw zeil naar de molen. En natuurlijk werden de resultaten van ‘Heel Hoog Zwaluwe bakt’ geproefd en beoordeeld door een deskundige jury.

REGRET-DE FILM OVER PESTEN

Er waren eens…twee jonge meiden, Imana en Pien, die graag in een film wilden spelen. Maar hoe kom je bij de film als je in het dorp Hooge Zwaluwe woont? We maken zelf een film, zo bedachten ze en begonnen met het schrijven van een script. Maar dan moet je natuurlijk ook nog acteurs hebben en het moet opgenomen worden. Ze startten met hun zoekactie en wisten een leger aan mensen te mobiliseren. Ook namen ze contact op met Omroep Drimmelen: kunnen jullie voor de opnames zorgen? Er volgden maanden van besprekingen, audities, repetities en tot slot 3 opnamedagen en de montage. Het resultaat van dit toch wel heel bijzondere initiatief is een film over pesten. Nu te zien in onze uitzending.

Waar u ons kunt vinden

Wekelijks nieuwe televisie-items op Ziggo kanaal 42 digitaal of analoog op kanaal 45/663.25 MHz. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal: http://www.youtube.com/user/SLODrimmelen. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het digitale Ziggo radiokanaal 917, in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de audio stream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen