Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 26-09-2016 772 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 28 september zendt Omroep Drimmelen beelden uit van:

42 ACTUEEL

Korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

TIP VAN DE WEEK

Natuurlijk weer de ‘Tip van de week’ voor senioren. De buurtsportcoach van de gemeente Drimmelen, Jaqueline Slotboom, geeft wekelijks een tip voor een gezonde leefstijl. Belangrijke ingrediënten daarbij zijn: voeding, beweging en sociale contacten.

‘THE MAKING OF‘ REGRET – de film over pesten

De film Regret die de afgelopen twee weken te zien was in onze uitzending, is een groot succes. Er werd ruim aandacht aan besteed in de regionale pers en ook landelijk trok het de aandacht. Zo werd een interview met de 2 jonge initiatiefneemsters, samen met de link naar de film op ons YouTube kanaal, geplaatst op de website van het jeugdblad Seven Days. De landelijke website Stop Pesten Nu plaatste het op hun site als les idee. Ook op ons YouTube kanaal is de film al meer dan 1500 keer bekeken. Een mooi compliment voor de hele cast en het begeleidingsteam. De komende 2 weken is ‘The Making Of’ van deze film te zien. Voor de liefhebbers is er op ons YouTube kanaal ook een uitgebreidere impressie te zien van de première van deze film.

TRAAIERIE, KERMIS EN BBQ TERHEIJDEN

De Harmonie Terheijden organiseerde dit jaar voor het eerst de Traaierie tijdens de kermis. Eerdere jaren was dat op Vaderdag. En op 11 september was het dan zo ver. Gezellige kraampjes van lokale winkeliers en verenigingen, demonstraties, vertier op de kermis en achter de kerk een heuse ‘Altijd in de buurt’ BBQ met gezellige muziek. Een nieuw concept dat bij veel mensen goed aansloeg.

MONUMENTENDAG HOOGE ZWALUWE

De landelijke monumentendag werd ook in Hooge Zwaluwe een dag vol activiteiten. Wij gingen kijken in het Oude Raadshuis, bij de exposities in de Hervormde Kerk en Onze Kerk en niet op de laatste plaats bij Molen Zeldenrust, die het 150-jarig bestaan vierde. Vier vrijwilligers van de stichting die de molen onderhoudt, maakten zelfs een duosprong met een ervaren parachutist en brachten bij iedere sprong een nieuw zeil naar de molen. En natuurlijk werden de resultaten van ‘Heel Hoog Zwaluwe bakt’ geproefd en beoordeeld door een deskundige jury.

Waar u ons kunt vinden

Wekelijks nieuwe televisie-items op Ziggo kanaal 42 digitaal of analoog op kanaal 45/663.25 MHz. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal: http://www.youtube.com/user/SLODrimmelen. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het digitale Ziggo radiokanaal 917, in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de audio stream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen