Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 27-09-2016 809 keer bekeken 0 reacties

In oktober is de Zeeuwse zanger Edwin Kaljouw de artiest van de maand bij Omroep Drimmelen.

Edwin Kaljouw is geboren in het Zeeuwse Oost-Souburg en is daar sinds kort weer terug gekeerd. Edwin is 47 jaar jong en bruist van de energie. Al zijn hele leven is hij met muziek bezig. Zo heeft hij in zijn jeugdjaren trompet en hoorn gespeeld. Sinds zijn deelname aan Voicewaarts van Harmonie Voortwaarts uit Koudekerke, heeft hij zanglessen gevolgd. Nu is hij klaar om door te breken in de muziek

Edwin werkt in de slib ontwatering/zuivering branche en heeft twee dochters. Zingen gaat voor hem om emotie. Edwin is fan van de jaren 70 en 80 rockmuziek, bijvoorbeeld ‘Journey’ van Steve Perry. André Hazes met ‘kleine jongen’ en Trijntje Oosterhuis passen ook in zijn muzieksmaak

In 2013 vindt Edwin het tijd worden om er echt werk van te maken en trekt hij de stoute schoenen aan. Hij benadert producer Martin Sterken en zijn eerste single is een feit. Met “Handen naar boven!” is zijn stem voor het eerst op een cd single vast gelegd. Half 2014 is zijn tweede single verschenen: “Zorg dat je happy wordt!”. Eind 2015 is alweer zijn derde single, “Laat iedereen”, uitgekomen. Zijn vierde single “Prima!” is medio juli uitgekomen en is dit keer geproduceerd door Emile Hartkamp en Norus Padidar van Goldstar Music.

Gelukkig staat Edwin er niet alleen voor. Samen met zijn team wordt er van ieder optreden een feestje gemaakt en zorgen ze ervoor dat de fans en de media op de hoogte blijven van alle gebeurtenissen rondom Edwin.

Meer informatie over ‘Edwin Kaljouw’ kunt u vinden via de website: http://www.edwinkaljouw.com/

 

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen