Hoofdmenu

Vrijwilligers gloednieuwe zondagmiddagcafé Terheijden

Profielfotoafdeling Communicatie 30-09-2016 801 keer bekeken 0 reacties

SOVAK, een organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking, opent binnenkort een gloednieuw zondagmiddagcafé in Terheijden. Het wordt dé ontmoetingsplaats voor cliënten, hun vrienden en verwanten. Als vrijwilliger maak jij dit mogelijk!

Wat houdt deze vrijwilligersvacature in?
Een kaartje leggen, lekker kletsen onder het genot van een kopje koffie of thee, samen zijn. Daar komen de bezoekers van het zondagmiddagcafé voor. Als vrijwilliger bouw je mee aan een warme ontmoetingsplaats voor mensen met een verstandelijke beperking en hun gasten. Als gastvrouw- of heer zorg je dat bezoekers een fijne middag hebben. En jijzelf natuurlijk ook.

Wie zoeken we?
Enthousiaste vrijwilligers die eens in de zoveel tijd het zondagmiddagcafé willen runnen. Koffie en thee schenken, een spelletje doen en luisteren naar de verhalen van bezoekers. Ben je servicegericht, geduldig, leg je makkelijk contact en heb je een dosis improvisatietalent? Dan ben jij de vrijwilliger die onze cliënten zoeken.

Goed om te weten
Jij bepaalt welke zondagen je werkt.

Wil je meer weten?
Wil je meer weten over deze vacature? Wil je jouw ideeën bespreken? Of wil je graag aan de slag? Dan kun je contact opnemen met Jolanda van Kooten via 06 - 39 31 29 35 of vrijwilligerswerk@sovak.nl.

Meer informatie over vrijwilligerswerk bij SOVAK en over wat je kunt verwachten vind je op onze webpagina voor vrijwilligers.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen