Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 17-10-2016 120 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 19 oktober zendt Omroep Drimmelen beelden uit van:

42 ACTUEEL

Korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

TIP VAN DE WEEK

Natuurlijk weer de ‘Tip van de week’ voor senioren. De buurtsportcoach van de gemeente Drimmelen, Jacqueline Slotboom, geeft wekelijks een tip voor een gezonde leefstijl. Belangrijke ingrediënten daarbij zijn: voeding, beweging en sociale contacten.

OPENING MINI BILLUND IN WAGENBERG

Er stonden op 1 oktober lange rijen voor de deur van de oude melkfabriek aan de Dorpsstraat in Wagenberg. Daar werd op dat moment namelijk Mini Billund geopend. Hier vind je van alles over LEGO. Zo is er een LEGO museum, een bouwplaats, een expo en natuurlijk een winkel. Legoliefhebbers waren massaal afgekomen op deze opening. Ook wij waren nieuwsgierig naar deze nieuwe attractie in onze gemeente en namen een kijkje.

KUNSTUITLEEN DE WISSELING
Tijdens het afgelopen Kunst weekend Drimmelen is Kunstuitleen De Wisseling door wethouder Harry Bakker geopend. In het voormalige Rabobank gebouw in Terheijden exposeerden vele kunstenaars. Het trok een groot aantal belangstellenden. Kunstuitleen De Wisseling is een online kunstverhuur voor een breed publiek, zodat u met telkens een nieuw kunstwerk hiervan thuis kunt genieten. Omroep Drimmelen was bij deze officiële ingebruikneming present.

OPENING SCHOOLPLEIN BASISSCHOOL DE GRIENDEN
Met hulp van onder andere Schoolplein 14 (Stichting Johan Cruijff Foundation) kon het schoolplein van basisschool De Grienden in Lage Zwaluwe met nieuwe speelmogelijkheden gevuld worden. Een pannaveldje, nieuwe basketbalpalen en kleurrijke hinkspelletjes geschilderd met een coating op het plein. Dolle pret dus!

Waar u ons kunt vinden

Wekelijks nieuwe televisie-items op Ziggo kanaal 42 digitaal of analoog op kanaal 45/663.25 MHz. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het digitale Ziggo radiokanaal 917, in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de audio stream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen