Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 24-10-2016 306 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 26 oktober bij Omroep Drimmelen: • 42Actueel • Tip van de week • Receptenwedstrijd AH • Opening Mini Billund Wagenberg

42 ACTUEEL

Korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

TIP VAN DE WEEK

Natuurlijk weer de ‘Tip van de week’ voor senioren. De buurtsportcoach van de gemeente Drimmelen, Jacqueline Slotboom, geeft wekelijks een tip voor een gezonde leefstijl. Belangrijke ingrediënten daarbij zijn: voeding, beweging en sociale contacten.

RECEPTENWEDSTRIJD

Het was bijzonder bedrijvig op 18 september in Onze Kerk in Hooge Zwaluwe. AH Made vierde daar het 15-jarig bestaan met een receptenwedstrijd. De recepten waren al eerder ingeleverd en de 20 beste deelnemers gingen met hun recept aan de slag. Zowel de jury als de collega-koks bekeken en proefden de creaties. Er kon er maar één de winnaar zijn, maar iedereen was het erover eens: alle andere deelnemers eindigden op de 2e plaats. U kunt nu alvast kijken naar de meesterwerkjes en dat inspireert u zeker om de recepten, die in een boekje zullen verschijnen, later thuis uit te proberen.

OPENING MINI BILLUND IN WAGENBERG

Er stonden op 1 oktober lange rijen voor de deur van de oude melkfabriek aan de Dorpsstraat in Wagenberg. Daar werd op dat moment namelijk Mini Billund geopend. Hier vind je van alles over LEGO. Zo is er een LEGO museum, een bouwplaats, een expo en natuurlijk een winkel. Legoliefhebbers waren massaal afgekomen op deze opening. Ook wij waren nieuwsgierig naar deze nieuwe attractie in onze gemeente en namen een kijkje.

Waar u ons kunt vinden

Wekelijks nieuwe televisie-items op Ziggo kanaal 42 digitaal of analoog op kanaal 45/663.25 MHz. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het digitale Ziggo radiokanaal 917, in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de audio stream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen