Hoofdmenu

Studioruimte gezocht

Omroep Drimmelen 29-10-2016 115 keer bekeken 0 reacties

Omroep Drimmelen zoekt een ruimte voor haar studio’s

Eind 2017 moeten wij helaas de huidige huisvesting van de Stichting Lokale Omroep Drimmelen aan het Oranjeplein in Terheijden, van waaruit we al ruim 30 jaar uitzenden, verlaten. Op die locatie worden er nieuwe woningen gebouwd. Daarom zijn we op zoek naar een nieuwe plaats voor onze studio’s.

Wij zoeken een redelijk centraal gelegen locatie in de gemeente Drimmelen, bij voorkeur in Terheijden of Made met een oppervlakte van circa 100 m2, welke we voor een lange termijn kunnen huren.  Aan het gebouw stellen we een paar eisen:

-        Eigen Ziggo kabelaansluiting

-        Minimale hoogte van 3 m.

-        Redelijk geluid geïsoleerd met betrekking tot lawaai van buitenaf

-        Door ons zelf in te delen in een radio-, tv- en kabelkrantstudio en een technische ruimte

-        Toilet en keukentje

-        24/7 voor ons toegankelijk

-        Lage huurprijs.

 Bent u, of kent u ondernemers met dit soort overtollige vierkante meters dan zouden we graag met u in contact willen komen om de mogelijkheden te bespreken. Neem hiervoor contact op met de voorzitter van het bestuur van Omroep Drimmelen Dhr. J. Huijbregts via bestuur@omroepdrimmelen.nl of via het telefoonnummer 06-10400230.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen