Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 31-10-2016 284 keer bekeken 0 reacties

Laatste uitzending Johan Marijnissen bij Omroep Drimmelen radio

Johan Marijnissen gaat stoppen met radio maken bij Omroep Drimmelen. Hiermee komt er een einde aan zijn progamma ‘Terug in de Tijd’ waar hij enkele weken geleden al plotseling mee moest stoppen. Ook het programma ‘Op Weg Naar Je Weekend’ zal stoppen omdat Johan het radiowerk niet meer kan combineren met zijn eigen bedrijf MIM, dat actief is in de schoonmaakmiddelen branche.

We kennen Johan als een gedreven persoon, die graag helpt waar nodig. Buiten zijn reguliere radio programma was Johan actief bij tal van verschillende uitzendingen op locatie, was hij mede beheerder van de muziek database en actief als planner. Ook heeft hij een aantal speciale uitzendingen gedaan zoals De Zomer TOP 30, De Kerst TOP 30 en natuurlijk de marathon uitzending voor Dappere Noor, waarvoor hij in een week 96 uur radio heeft gemaakt.
Op zaterdag 5 november 2016  tussen 10.00 en 12.00 uur zal Johan Marijnissen zijn laatste uitzending doen bij omroep Drimmelen Radio.

U kunt ons beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het digitale Ziggo radiokanaal 917 en in de ether op 106.9 FM. Het radiogeluid van Omroep Drimmelen is ook te horen via de kabelkrant ( kanaal 45 of 663,25MHz analoog en digitaal Ziggo kanaal 42).

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen