Hoofdmenu

Advocaten houden ook in 2017 weer spreekuur

Roel Joosen 18-11-2016 219 keer bekeken 0 reacties

Ook in 2017 staan de advocaten van het Juridisch spreekuur Drimmelen weer graag voor u klaar. Het spreekuur wordt beurtelings gehouden door mr. R. Joosen van Advocatenkantoor Osté te Oosterhout en mr. S.A.M. Fikken van Van den Toorn Advocaten te Made. Inwoners van de gemeente Drimmelen, die een juridische vraag hebben, kunnen kosteloos en geheel vrijblijvend bij het spreekuur terecht. Deze voorziening is voor iedereen toegankelijk en anoniem.

Voor vragen over rechtsgebieden als personen- en familierecht (echtscheidingen, alimentatie, omgang), strafrecht (zitting bij politierechter, TOM-zitting), arbeidsrecht (ontslag), sociaal verzekeringsrecht (afwijzing bijstand), maar ook rechtsgebieden als bestuursrecht, verbintenissenrecht, huurrecht en vreemdelingenrecht kunt u bij het Juridisch spreekuur Drimmelen gratis terecht.

Het Juridisch spreekuur Drimmelen wordt gehouden in samenwerking met Surplus en het vindt iedere eerste en derde maandag van de maand (behoudens feestdagen) plaats aan de Raadhuisstraat nr. 2C te Terheijden (ingang aan de rechterkant van het voormalige gemeentehuis) van 17.00 tot 18.00 uur. De eerstvolgende spreekuren in 2017 zijn op 2 en 16 januari en 6 en 20 februari. Op www.advocatenkantooroste.nl treft u onder ‘publicaties’ meer informatie en het complete rooster voor 2017. Ook voor eventuele wijzigingen kunt u hier terecht.

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen