Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 21-11-2016 787 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 23 november zendt Omroep Drimmelen beelden uit van:

42 ACTUEEL

Korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

HEROPENING DE COUR

Op 6 november was het dan zover. Wethouder Jan-Willem Stoop en wereldkampioen karate Kevin Vervoort openden samen het vernieuwde sociaal cultureel centrum De Cour in Terheijden.  Dat werd gevierd met een feestelijke open dag. Er vonden in het verbouwde centrum diverse optredens en demonstraties plaats van verenigingen uit Terheijden en natuurlijk viel er ook te genieten van muziek. Omroep Drimmelen was van de partij.

INTOCHT SINTERKLAAS IN DRIMMELEN

Vol verwachting klopt ons hart, want Sinterklaas is weer in het land.  Ook in onze gemeente wordt de Sint natuurlijk feestelijk ingehaald. Wij namen dit jaar een kijkje bij de aankomst van de Sint in Drimmelen. We mochten zelfs meevaren op pakjesboot 5. Daar was toch een beetje paniek. De Pieten waren de Sint namelijk even kwijt! Gelukkig bleek hij wel aan boord te zijn en kwam gezond en wel aan. Heel veel kinderen waren naar de haven gekomen om hem toe te zingen en een handje te geven. Sommige kinderen brachten zelfs een tekening mee, die de Sint nu vast boven zijn bed heeft hangen.

MONUMENTAAL DRIMMELEN – Terheijden, deel 2

Iedereen weet natuurlijk wel dat we in een mooie gemeente wonen. Maar kent u ook de monumenten in Drimmelen? Monumenten zijn objecten en gebieden die minstens 50 jaar oud zijn en die een bovenindividueel belang vertegenwoordigen. Het is daarom een beschermd gebouw of object, dat niet zomaar mag worden verbouwd of gesloopt. U vindt in onze gemeente 54 rijksmonumenten, 273 gemeentelijke monumenten en 3 van rijkswege beschermde dorpsgezichten. Deze keer gingen medewerkers van Omroep Drimmelen naar Terheijden om een aantal van die monumenten in beeld te brengen. In deel 2 van deze tocht onder meer uitgebreid aandacht voor De Antonius Abt.

Waar u ons kunt vinden

Wekelijks nieuwe televisie-items op Ziggo kanaal 42 digitaal of analoog op kanaal 45/663.25 MHz. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het digitale Ziggo radiokanaal 917, in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de audio stream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen