Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 05-12-2016 973 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 7 december zendt Omroep Drimmelen beelden uit van:

42 ACTUEEL

Korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

 

VAN BAKFIETS TOT BRANDHAARD

Inge van der Vorst groeide op in Terheijden en is nu woonachtig in Wagenberg. Haar man werd als Nederlandse marinier voor drie jaar geplaatst bij een Amerikaanse elite-eenheid, waarmee hij zes maanden naar Afghanistan wordt uitgezonden. Inge en haar kinderen vertrokken met hem naar een legerkamp in Amerika. In het boek ‘Van bakfiets tot brandhaard’ beschrijft Inge van der Vorst haar ervaringen als moeder met 2 jonge kinderen van een uitgezonden marinier. Een indrukwekkend boek. Saskia Verhoeven ging voor ons met haar in gesprek.

 

GEMEENTE ACTUEEL

Deze maand is wethouder Jan Willem Stoop te gast in onze uitzending. Hij komt onder meer iets vertellen over de blijverslening voor senioren, de woonvisie en de stand van zaken met betrekking tot het kunstgras op de sportvelden in onze gemeente.

 

TRANENTREKKERSBAL 2016

Het was weer een feestje in café De Harmonie in Terheijden op 30 oktober. Daar werd de 15e editie gevierd van het Tranentrekkersbal. Voor deze gelegenheid trad natuurlijk het Traais Smartlappenkoor op, maar als gastkoren lieten ook het Dongens Levenslied en Traais Eikenhout hun muzikale kunsten zien. Dit muzikaal korenfestijn werd voor deze bijzondere gelegenheid daarnaast opgeluisterd door Jeanne Rasenberg, die het publiek uit volle borst liet meezingen. Wij waren voor u van de partij.

 

MONUMENTAAL DRIMMELEN – Terheijden/Wagenberg, deel 3

In deze alweer 3e aflevering van Monumentaal Drimmelen van dit seizoen fietsen Corine Polak en Joost Pieterman door Terheijden en Wagenberg. Wilt u meer weten over deze 2 prachtige kernen? Kijk dan naar deze aflevering, want u komt er heel wat te weten over de verschillende prachtige gebouwen en de omgeving.

 

Waar u ons kunt vinden

Wekelijks nieuwe televisie-items op Ziggo kanaal 42 digitaal of analoog op kanaal 45/663.25 MHz. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het digitale Ziggo radiokanaal 917, in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de audio stream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen