Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 10-12-2016 677 keer bekeken 0 reacties

Stuur een Kerst- of nieuwjaarswens naar Omroep Drimmelen

Stuur een Kerst- of nieuwjaarswens naar Omroep Drimmelen

Net als de afgelopen jaren is het dit jaar ook weer mogelijk om uw persoonlijke kerst- of nieuwjaarswens voor uw ouders, grootouders, kennissen, geliefde, carnavalsvereniging, collega’s of zomaar voor wie dan ook, via de kanalen van Omroep Drimmelen onze gemeente in te sturen.

Insturen van uw persoonlijke wens is HELEMAAL GRATIS! Stuur uw wens in via het email adres publicatie@omroepdrimmelen.nl en we zenden hem rondom de feestdagen op TV uit in de kerstwensen rubriek op de kabelkrant van Omroep Drimmelen. Ook zal uw kerstwens op de radio te horen zijn. Uw kerst- of nieuwjaars wens mag uit maximaal 50 woorden bestaan en mag niet aanstootgevend zijn. De kerstwens mag tevens geen commerciële boodschappen of verwijzingen hiernaar bevatten.

Een foto bij uw wens op TV?

Uw persoonlijke wens kunnen we ook voorzien van een foto. Voor het plaatsen van een foto vragen we wel een kleine bijdrage in de vorm van een donatie aan Omroep Drimmelen van 5 Euro.

Insturen van een kerst- of nieuwjaarswens is ook mogelijk middels het kerstwens invulformulier op onze website (www.omroepdrimmelen.nl) of door uw kerstwens achter te laten op de Facebook pagina van Omroep Drimmelen.

Ondernemers opgelet!

Met de speciale kerst- en nieuwjaars actie van Omroep Drimmelen is het mogelijk om tegen een zeer laag tarief uw bedrijf enkele weken te presenteren aan onze regio door middel van een speciale kerst- en nieuwjaars advertentie op de kabelkrant van Omroep Drimmelen. Neem hiervoor contact op met reclame@omroepdrimmelen.nl.

Kijk voor meer informatie over onze frequenties en de programma’s van Omroep Drimmelen op onze website www.omroepdrimmelen.nl

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen