Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 12-12-2016 857 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 14 december zendt Omroep Drimmelen beelden uit van:

42 ACTUEEL

Korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet. Hebt u een nieuwswaardige mededeling zonder commerciële doeleinden? Mail het ons naar: publicatie@omroepdrimmelen.nl

 

ANTHONY SINGERS IN CONCERT

Het koor ‘De Anthony Singers’ uit Terheijden heeft de afgelopen jaren een muzikale metamorfose ondergaan. Zij organiseerden daarom een concert, zodat een groter publiek ook hun nieuwe repertoire kon beluisteren. In het Witte Kerkje liet het koor zich van een zeer muzikale kant zien en horen. Tijdens het concert was er daarnaast veel ruimte voor muzikale talenten uit de regio. Koor, solisten en publiek kunnen terug kijken op een bijzonder geslaagde avond.

 

MONUMENTAAL DRIMMELEN – LAGE ZWALUWE, deel 4

In deze alweer 4e aflevering van Monumentaal Drimmelen van dit seizoen fietsen Corine Polak en Joost Pieterman door Lage Zwaluwe. Een kern waar heel wat te bewonderen valt, dus het zal niet bij deze aflevering blijven. Houdt dus onze uitzendingen ook in de gaten voor het vervolg.

 

VAN BAKFIETS TOT BRANDHAARD

Inge van der Vorst groeide op in Terheijden en is nu woonachtig in Wagenberg. Haar man werd als Nederlandse marinier voor drie jaar geplaatst bij een Amerikaanse elite-eenheid, waarmee hij zes maanden naar Afghanistan wordt uitgezonden. Inge en haar kinderen vertrokken met hem naar een legerkamp in Amerika. In het boek ‘Van bakfiets tot brandhaard’ beschrijft Inge van der Vorst haar ervaringen als moeder met 2 jonge kinderen van een uitgezonden marinier. Een indrukwekkend boek. Saskia Verhoeven ging voor ons met haar in gesprek.

 

GEMEENTE ACTUEEL

Deze maand is wethouder Jan Willem Stoop te gast in onze uitzending. Hij komt onder meer iets vertellen over de blijverslening voor senioren, de woonvisie en de stand van zaken met betrekking tot het kunstgras op de sportvelden in onze gemeente.

 

Waar u ons kunt vinden

Wekelijks nieuwe televisie-items op Ziggo kanaal 42 digitaal of analoog op kanaal 45/663.25 MHz. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het digitale Ziggo radiokanaal 917, in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de audio stream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen