Hoofdmenu

Omroep Drimmelen ‘Altijd in de buurt’

Omroep Drimmelen 19-12-2016 850 keer bekeken 0 reacties

Tijdens de feestdagen heeft Omroep Drimmelen een aangepast programma op tv.

Naast 42Actueel kunt u vanaf 24 december 19.00 uur tot en met 2e kerstdag kijken naar onze Kerstspecial. Vanaf 27 december volgt ons jaaroverzicht. U kunt dan 4 dagen lang kijken naar een selectie van de meest gewaardeerde items van het afgelopen jaar. Dit wordt iedere dag een andere selectie, te starten met het eerste kwartaal en op 30 december het laatste kwartaal. Op 31 december wordt onze Kerstspecial herhaald.

 

Wij wensen al onze kijkers fijne feestdagen en een gelukkig 2017.

 

Waar u ons kunt vinden

Wekelijks nieuwe televisie-items op Ziggo kanaal 42 digitaal of analoog op kanaal 45/663.25 MHz. Uitzending gemist of kunt u ons thuis niet ontvangen? Bezoek ons YouTube kanaal. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het digitale Ziggo radiokanaal 917, in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de audio stream. Volg ons ook op de website: www.omroepdrimmelen.nl en op Facebook.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen